در دنیای معاصر، دیوارنگاری به عنوان یکی از مظاهر هنر شهری و مردمی جلوه گر شده است. هر چند کاربرد نقوش و رنگ ها و عناصر تزیینی برای زینت بخشیدن به معماری از دوران کهن متداول بوده است، لذا با تغییر ساختارهای شهری معاصر و مفاهیم جدید شهرنشینی، هنر دیوارنگاری نیز دستخوش تغییراتی شده است.
احتمالا خبر خرید توییتر توسط ایلان ماسک به ارزش 44 میلیارد دلار را شنیده اید. اما سوالی که مطرح میشود این است که ایلان ماسک از خرید توییتر چه هدفی دارد و چه نفعی میبرد؟
یکم ماه مه، مصادف با یازدهم اردیبهشت روز جهانی کارگر است. خالی از لطف نیست که تلاقی شرایط کار و وضعیت سلامت روان را در این روز به عرصهی خوانش بکشیم و ببینیم چطور شرایط کار و وضعیت اقتصادی بر وضعیت روانی کارگران تاثیر مستقیم و مضاغف دارد. لوسین سیو، فیلسوف معاصر مینویسد:« تبدیل تضادهای اقتصادی، به مشکلات روانشناختی یکی از حقههای متعارف ایدئولوژی سرمایهداری است.»
انتخابات نخستین دوره ی شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال ۱۳۷۷ برگزار و در نهم اردیبهشت ۷۸ شوراها رسما آغاز به کار کردند.این نهاد بعنوان نهادی نوپا برای اهمیت دادن نقش مردم در ساختار تصمیم گیری و برای حل مشكلات محلی ایجاد شد اما شوراها با مشکلات و چالش های جدی در رسیدن به این اهداف مواجه شده اند و از اختیاراتی که میتوانند بهره مند شوند محروم هستند.
جریان مبارزه مردم فلسطین برای آزادسازی قدس شریف صرفا یک مسئله ملی برای مردم فلسطین نیست بلکه متعلق به جهان اسلام است چراکه به عنوان قبله اول مسلمین، استراتژی جهان شمول همهی امتها و نهضتهای آزادی بخش جهان بویژه انقلاب اسلامی ایران است.
این روزها ما در جهانی رسانه ای شده زندگی می کنیم. رسانه ها علی الخصوص رسانه های جدید (مانند فضای مجازی و شبکه های اجتماعی) از طریق گوشیهای هوشمند وارد زندگی روزمره شدهاند و در تمام لحظات مان حضور دارند.
اول: در ابتدا شاید به نظر برسد، غایت ادراکی بشر ازغوطه وری در دریای پیشرفت ؛اشباع نظری و عقلی را به نهایت رسانده و در قدم های پایانی رسیدن به قله می باشد؛ اما اخبار جدید و رصد روند تحولات تکنولوژیکی جدید ، ابطال این گزاره را مطرح می سازد. شاید ایجاد فضای تحت وب و دنیای ارتباط ۲ بعدی ؛ ابدیت پیشرفت بشر و موج سوم فراصنعتی الوین تافلر ،نهایت گسترش دنیای ارتباطات بشر تلقی می گردید ولی انگار این کرانه، افقی برای غروب و خاموشی ندارد! ابتدا ایجاد پلتفرم های مجازی و اپلیکیشن های ارتباطی ، رمز ارزها و پول های دیجتال و این بار قرار است meta دنیا را مسحور خود سازد! این بستر جدید به شدت در حال گسترش کره ی مجازی خود و زایش کلونی و شهرک های مجازی برای سکونت بشر جدید در دنیای خود می باشد.
انگار از نفَس افتادن ابَر چالش هزاره ی سوم میلادی بشر را هم می توان دید و زیست بوم پسا کرونا را هم به تماشا نشست. در این دگردیسی اجباریِ سبک عادات بشر، «آموزش» هم دچار چالش هایی شوک آور و متفاوت از کلیشه های قبل خود شد.
مذاکرات احیای برجام که پس از انتخاب رییس جمهوری آمریکا در دولت روحانی آغاز شده بود و با استقرار دولت ابراهیم رییسی البته با تیم جدیدی تداوم یافت، گویا حالا به روزهای سرنوشت ساز خود نزدیک می شود.
بعد از مراسم تودیع «رضا کمالی زرکانی» و انتصاب «اسمعیل جهانگیری» به عنوان مدیرکل جدید فرهنگ و ارشاد برخی از سهم خواهان رسانه ای استان که نتوانسته بودند در دوره مدیرکل قبلی و در جریان زیاده خواهی ها به اهداف خود نائل شوند، اقدام به تخریب او و چاپلوسی برای مدیرکل جدید کردند.
در ادوار گذشته برخی افراد دست به تخریب اموال عمومی و بعضا آثار با ارزش میزدند. هدف آنها نشان دادن اعتراض خود نسبت به ناملایمات، شکستها و فشارهای درونیشان بوده که ریشه روانشناسی دارد.
خلیج فارس از گذشتههای بسیار دور تاکنون نقشی راهبردی در مناسبات بینالملل داشته است و این گفته، معروف است که هرکس بر خلیج فارس حکمرانی کند، میتواند بر همه جهان نفوذ داشته باشد.