27

اسفند

1403


ورزشی

13 بهمن 1403 11:22 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، مجمع عمومی عادی هیئت تنیس روی میز استان هرمزگان با حضور مهرداد علی قارداشی رئیس فدراسیون ، مظفر مهری خادمی نسب مدیرکل ورزش و جوانان استان هرمزگان ، روزبه زابلی پور معاونت ورزشی ، صالح محمدپور رئیس هیئت تنیس روی میز این استان و سایر اعضای مجمع ، در سالن جلسات شهرداری  بندرعباس برگزار شد.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز در این جلسه ، با بیان این که  توسعه تنیس روی میز در کشور نیازمند سرمایه گذاری در رده های سنی پایه است عنوان کرد : بحث آموزش نیز از نیازهای اساسی در این زمینه بوده و فدراسیون با توجه به اهمیت آن سرمایه گذاری نرم افزاری و سخت افزاری لازم را در نظر گرفته است.
قارداشی با اشاره به تخصیص اعتبارات مناسب آموزشی به هیئت ها متذکر شد: این رشته باید در تمام شهرها و روستاها ترویج و توسعه یابد، در این صورت می توان استعدادها را کشف و نسبت به پرورش آن ها اقدام کرد.
وی تصریح کرد: سال گذشته از نظر رشد و پیشرفت دومین کشور برتر دنیا شدیم که یک کار تیمی اتفاق افتاد و ماتوانستیم در این جایگاه قراربگیریم.
قارداشی بیان داشت: امروز اولویت وزارت ورزش و جوانان شناسایی استعدادهای ورزشی است ازاین‌ رو این رویکرد نیز در فدراسیون تنیس پیگیری می‌شود تا با هم‌ افزایی و همراهی مربیان بتوانیم در آینده قهرمانان بیشتری را در این رشته ورزشی به جامعه جهانی معرفی کنیم.
رئیس فدراسیون تنیس روی میز کشور اظهار نمود: تنیس روی میز استان هرمزگان با حمایت های اداره کل ورزش وجوانان استان و با تلاش های رئیس هیئت و اعضای آن پیشرفت خوبی داشته است ، که داشتن سالن های اختصاصی در اکثر شهرستان های استان نمونه ای از توجه مسئولین استانی به توسعه و پیشرفت این رشته ورزشی می باشد.
مدیرکل ورزش و جوانان هرمزگان در جلسه مجمع عمومی سالیانه هیئت تنیس روی میز استان اظهارداشت: همکاری و مشارکت دستگاه‌های اجرایی در راستای گسترش رشته‌های مختلف ضروری است و این باید به صورت مشارکت طرفین صورت بگیرد.
مظفر مهری خادمی نسب خاطرنشان کرد: توجه به این ورزش در شهرستان‌های  باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد و با برگزاری جشنوارهای متنوع و مسابقات مختلف می‌توان تعداد جمعیت سازمان یافته در ورزش تنیس روی میز را گسترش داد.
وی رضایت کامل خود را از هیئت استان اعلام نمود و گفت: در تلاشیم روز به روز این هیئت رشدهای تاثیرگذاری را در جامعه داشته باشد و در صدد این هستیم که سالن های تنیس روی میز در سطح استان را تعمیر و تجهیز کنیم. متولی ورزش و جوانان هرمزگان یادآورشد برای برگزاری میزبانی رقابت های مختلف در این رشته ورزشی برنامه ریزی شده که با تجهیز و تعمیر سالن های اختصاصی تنیس وشرایط لازم اتفاق خواهد افتاد.
در این مجمع گزارش عملکرد از سوی‌ رئیس هیئت تنیس روی میز استان هرمزگان، گزارش مالی از سوی خزانه‌دار و همچنین تایید تقویم عملیاتی ارائه و مورد تصویب اعضای‌ مجمع قرار گرفت.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند