26

اسفند

1403


حوزه خلیج فارس

18 بهمن 1403 08:11 0 کامنت

نفت روز سه‌شنبه در محدوده وسیعی معامله ‌می‌شد و تگزاس اینترمدیت آمریکا در یک موقعیت خود دچار سقوط 3 درصدی شد که پایین‌ترین سطح افول خود از 31 دسامبر بود؛ پس از آن‌که چین در تلافی عوارض آمریکا بر صادرات چین، تعرفه‌های واردات نفت، گاز طبیعی مایع و زغال سنگ آمریکا را اعلام کرد.با این حال، پس از اینکه ترامپ کمپین فشار حداکثری را بر ایران برای محدود کرد برنامه هسته‌ای‌اش بازگرداند، قیمت‌ها دوباره به سیر پیشین خود برگشتند. یون رونگ یپ، استراتژیست بازار در تحلیل اخیر خود نوشت:«فشار بر بازار در روز چهارشنبه، بالاتر از حد انتظار موجودی انبارهای نفت خام آمریکا در یک شب بود.»به گفته منابع بازار با استناد به آمار موسسه امریکن پترولیوم، ذخایر نفت خام در هفته منتهی به 31 ژانویه 5.03 میلیون بشکه افزایش یافته است.همچنین به گفته این منابع و گزارش‌های بدست آمده، موجودی بنزین 5.43 میلیون بشکه افزایش یافته و ذخایر تقطیر نیز 6.98 میلیون بشکه کاهش یافته است.از سوی دیگر افزایش ذخایر نفت خام و سوخت در بزرگ‌ترین مصرف کننده نفت جهان، نشانه ضعف مصرف بوده و به نگرانی سرمایه‌گذاران در مورد تأثیر تعرفه‌ها بر چشم انداز اقتصاد جهانی و تقاضای انرژی می‌افزاید.تحلیلگران گلدمن ساکس روز سه شنبه در یادداشتی نوشتند:«تأثیر تعرفه‌های تلافی جویانه چین بر واردات انرژی ایالات متحده محدود خواهد شد و با توجه به اینکه نه عرضه جهانی و نه تقاضای این کالاها توسط تعرفه‌های حاضر چین دچار تغییر نمی‌شود.»در این یادداشت آمده است که هر دو کشور می‌توانند بازارهای جایگزین خود را پیدا کنند.در مورد ایران، ترامپ روز سه‌شنبه کمپین فشار حداکثری خود را بر ایران احیا کرد که شامل تلاش‌هایی برای به صفر رساندن صادرات نفت این کشور به منظور جلوگیری از دستیابی تهران به سلاح هسته‌ای است.
در حالی که رئیس جمهور فعلی آمریکا گفت که آماده توافق با ایران است، یادداشتی را امضا کرده که سیاست سخت واشنگتن را در قبال ایران دوباره تحمیل خواهد کرد. تحلیلگران روز چهارشنبه با استناد به داده‌های ردیابی کشتی‌ها گفتند، این طرح می تواند بر حدود 1.5 میلیون بشکه در روز نفتی که این کشور صادر می کند، تأثیر بگذارد.

عربستان سعودی آوارگی اهالی غزه را غیرانسانی دانسته و روابط خود با رژیم صهیونیستی بدون حضور دولت فلسطین را منتفی می‌داند
خبرگزاری عربستان سعودی در روز چهارشنبه بر اساس بیانیه‌ وزارت امور خارجه این کشور اعلام کرد که پادشاهی سعودی بر سر مواضع دیرینه‌اش مبنی بر اینکه فلسطینی‌ها باید کشور مستقل خود را داشته باشند، محکم ایستاده است و به هیچ‌وجه با رژیم صهیونیستی مذاکره نخواهد کرد.
بیانیه وزارت خارجه عربستان مدت کوتاهی پس از آن صادر شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که می خواهد ایالات متحده مالک نوار غزه پس از آواره شدن همه فلسطینی‌ها از آنجا و اعزام به کشورهای دیگر باشد، جایی که برای اهالی غزه شهرک سازی انجام خواهد شد.

دیدار رئیس‌جمهور لبنان  نخست‌وزیر و وزیر امورخارجه‌ی قطر
نگاهی به گلف‌تایمز
جوزف عون رئیس جمهوری لبنان روز سه‌شنبه در بیروت با شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر دیدار کرد.
در این دیدار روابط دو جانبه و همکاری‌های دو کشور و راه‌های تقویت آن، حمایت قطر از لبنان در زمینه انرژی و همچنین طیفی از مسائل منطقه‌ای و جهانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.وزیرامور خارجه قطر در ادامه بر موضع حمایتی کشورش از جمهوری لبنان و ادامه حمایت آن و مردم لبنان تاکید کرد. شیخ محمد در ادامه به دستورات امیر قطر برای حمایت مستمر از لبنان اشاره کرد و بر حمایت قطر از ارتش لبنان نیز تاکید فراوان داشت.
علاوه بر این وی بر تعهد قطر به حمایت از لبنان در تامین انرژی و اطمینان از تحویل گاز مورد نیاز برای تولید برق تاکید کرده و در ادامه نیز رئیس جمهوری لبنان با 
تشکر از سیاست‌های خارجی این کشور به دلیل حمایت همیشگی از مردم لبنان این نشست را به سرانجام رساند.
 

تگ ها:

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

جلسه تعیین دستمزد به یکشنبه هفته آینده موکول شد