01

فروردین

1404


سیاسی

07 اسفند 1391 09:19 0 کامنت

صبح ساحل، سیاسی _ موشک کروز دریایی با نام ظفر در منطقه سوم نیروی دریایی سپاه مورد آزمایش قرار گرفت و هدف مورد نظر را با دقت و موفقیت منهدم کرد. در این آزمایش، سامانه موشک کروز دریایی نصب شده بر روی شناورهای تندرو منطقه توانست هدف مورد نظر را در مسافتی قابل توجه شناسایی و با شلیکی موفق، این هدف را متلاشی کند.موشک ظفر ضد کشتی، کوتاه برد و راداری است و قادر است اهداف کوچک و متوسط را با دقت بسیار بالا هدف قرار داده و منهدم کند.از ویژگی های این موشک می توان به قابلیت نصب روی انواع شناورهای سبک و تندرو، وزن کم با قابلیت ضد جنگ الکترونیک بالا و قدرت تخریب فوق العاده اشاره کرد.این سامانه صددرصد بومی است و به دست توانمند متخصصان زبده و کارآمد داخلی ساخته شده است. موشک ظفر پس از شلیک با کاهش ارتفاع به مرحله کروز می رسد تا از دید دشمن پنهان بماند و در مرحله پایانی پس از کشف هدف، در ارتفاع پایین هدف را منهدم می کند.موشک ظفر قادر است هر سه ثانیه به صورت تکی و چند تایی اهداف را مورد اصابت قرار دهد.

 

فزود: در روزهای آینده سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان نتایج این بررسی را اعلام خواهد کرد.وی در پاسخ به پرسش دیگر مهر مبنی بر اینکه آیا امکان کاهش قیمت خودرو وجود دارد، تصریح کرد: مدل قیمت‌گذاری این بار ما این طور بود که قیمت خودرو از عدد بالایی شروع شده و به سمت کاهش برود که در این راستا خودروسازان نیز این روش را پذیرفته اند اما دستور جدید رئیس جمهور نیز باید اجرا شود.به گفته غضنفری، سازمان حمایت قرار است بررسی های لازم را در این زمینه صورت دهد، این در شرایطی است که در شیوه قبلی قیمت‌گذاری قرار بر این بود که حدفاصل قیمت بازار تا قیمت محاسباتی به تدریج طی شود؛ به این معنا که قیمت بازار به عنوان سقف قیمت و نرخ محاسباتی به عنوان کف قیمت در نظر گرفته شده و فاصله میان آن توسط خودروساز در نظر گرفته شود.وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: البته خودروسازان باید عرضه مستمر و فراوان داشته باشند و قیمتها را مطابق با دستور رئیس جمهور کاهش دهند.غضنفری در پاسخ به سئوال دیگر مهر مبنی بر اینکه در فاصله زمانی بررسی سازمان حمایت مردم باز هم با تنش قیمتی ممکن است مواجه شوند؟ خاطر نشان کرد: سازمان حمایت باید در کنار مردم دستور رئیس جمهور را دنبال کند تا بازار به تثبیت رسد.وی همچنین در پاسخ به سئوال دیگر مهر در خصوص منابع اختصاص یافته برای پرداخت معوقات جوایز صادراتی و اعزام هیات‌های بازاریابی و آموزش صادرکنندگان خاطر نشان کرد: 25 میلیارد تومان قرار است به عنوان معوقات جوایز صادراتی ، هیات‌های بازاریابی و آموزش صادرکنندگان پرداخت شود.

 

بازنگری در قیمت محصولات ایران خودرو

مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو از بازنگری در قیمت محصولات این شرکت تا پایان سال جاری خبر داد. جواد نجم‌الدین اظهار کرد: به دنبال تاکیدات رئیس‌جمهوری و وزیر صنعت، معدن و تجارت در زمینه ضرورت بازنگری در قیمت خودروها، کمیته تجدیدنظر در قیمت محصولات در این شرکت تشکیل شده است. وی با بیان اینکه این کمیته تا پایان امسال تصمیمات جدیدی را درباره قیمت محصولات تولیدی اتخاذ خواهد کرد، خاطرنشان کرد: بازنگری در قیمت‌های فعلی با توجه به قیمت‌های بازار و ضرورت تنظیم بازار این محصولات صورت خواهد گرفت. مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو ادامه داد: بدیهی است که قیمت‌های تعیین شده توسط این کمیته برای تصویب نهایی به سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان ارسال خواهد شد. نجم‌الدین در پاسخ به اینکه در این بازنگری احتمال کاهش چند درصدی قیمت‌ محصولات ایران خودرو وجود دارد؟ خاطرنشان کرد: بازنگری در قیمت‌ها با توجه به هزینه‌های عملیاتی و تمام شده تولید خودرو، نرخ‌های بازار و با حداکثر توجه به لزوم حمایت از مصرف‌کنندگان صورت می‌گیرد. با این حال تا پیش از پایان یافتن بررسی‌های کمیته رقم خاصی را نمی‌توان بیان کرد.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

دانشجویان فردا با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند