دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی دربندرعباس افتتاح شد


نویسنده: سامیه طهورنیان

دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سه فاز مطالعاتی، احصای توانمندی‌ها، تولید و با هدف ایجاد توسعه و پایداری مشاغل خانگی به طور رسمی ظهر امروز در بندرعباس آغاز به کار کرد.

  

   

به گزارش صبح ساحل، مظفر مدیر اجرایی این طرح در ابتدای جلسه گفت : "طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در سه فاز مطالعاتی، احصای توانمندی‌ها و تولید و در نهایت ایجاد اشتغال پایدار انجام می‌شود"

وی شناسایی مزیت‌ها و فرصت‌های اشتغال خانگی در استان هرمزگان، هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی و فاز هدایت افراد به ثبت طرح در سامانه را از جمله ویژگی‌های اجرای این طرح ملی دانست.
"صدیقه مظفر" با بیان اینکه این طرح از 6 شهریور ماه آغاز می شود و تا 6 مهر پایان می یابد، گفت: "طرح ملی توسعه مشاغل خانگی همزمان در 31 استان کشور اجرایی شده است".

  
"سهیل دادخواه" رییس جهاد  دانشگاهی هرمزگان نیز در این مراسم صحبت کرد. وی با  ابراز خوشبینی نسبت به این طرح گفت: "ما ظرفیت های بلقوه ای برای این طرح داریم و افراد می توانند با دریافت مشاوره و آموزش لازم در این طرح، مشاعل خانگی خود را توسعه دهند. او ابراز امیدواری کرد که بتوانیم همانند مشهد و کردستان و دیگر استان ها بتوانیم برند های خوبی را در سطح استان داشته باشیم". 

مدیر اجرایی دبیرخانه طرح توسعه مشاغل خانگی افزود با همکاری متقابل جهاد دانشگاهی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی به گونه‌ای این طرح انجام شود که شاهد اشتغال پایدار در استان باشیم و اشتغالزایی انجام می‌شود.

"هادی ابراهیمی" مدیر کل اداره تعاون در ویدئو کنفرانس این مراسم با بیان اینکه این طرح در جایگاه بسیار مناسبی برای جامعه قرار دارد گفت : "این طرح می تواند در جهت عدالت و توسعه اقتصادی بسیار موثر واقع شود" .

 

  

  

   

  طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در دبیر خانه توسعه و حمایت از مشاغل خانگی معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از آسیب شناسی طرح های قبلی و انجام مطالعات داخلی و خارجی در سال 1396 طراحی و به تصویب رسید.
 به منظور اجرای و پیاده سازی این طرح، جهاد‌دانشگاهی بندرعباس به عنوان یک نهاد توسعه ای، واسطه ای و تسهیلگر  در این طرح مکلف به شناسایی، توانمندسازی  در زمینه آموزش و مشاوره اشخاص حقیقی و حقوقی و پایدارسازی مشاغل خانگی با اتصال به بازار با بهره مندی از شبکه های افقی و عمودی گردید.
گفتنی است که جهاد دانشگاهی با استفاده از شبکه کارشناسان، مشاوران و تسهیلگران خود در سراسر کشور در نظر دارد با بهره مندی از ظرفیت های تمامی سازمان های دولتی و غیر دولتی بویژه بخش خصوصی، حلقه‌های مفقوده و خلا طرح‌های مشابه قبلی را شناسایی و نقش و جایگاه مشاغل خانگی در اقتصاد کشور را توسعه دهد. "مریم یگانه"، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان نیز در این جلسه حضور داشتند.

برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها