چه کسانی در اولویت دریافت یارانه 120 هزار تومانی هستند؟



پرداخت یارانه 120 هزار تومانی کالای اساسی برای هر یک از افراد سه دهک اول و یارانه ۶۰ هزار تومانی برای هر یک از افراد سایر دهک‌ها یکی از راهکارهای مجلس برای کمک به معیشت مردم به تصویب رسیده است.

به گزارش صبح ساحل، یارانه تامین کالای اساسی که از حدود یک ماه و نیم گذشته بحث پرداخت آن مطرح شده با تصویب کلیات آن یک گام بلند به سوی اجرایی شدن برداشت و به نظر می رسد از آبان ماه شاهد اضافه شدن یارانه جدیدی به یارانه ۴۵ هزار و ۵۰۰ تومانی و یارانه معیشتی اقشار کم درآمد باشیم.

به گفته رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی کارگران، بازنشستگان و گروه های آسیب پذیر و نیازمند در این طرح باید به طور ویژه دیده شوند.

فتح اله بیات در گفت وگو با ایسنا با تاکید به در اولویت بودن کارگران برای دریافت این یارانه، گفته است: نمی گوییم کارگران در سطح مددجویان کمیته امداد و بهزیستی هستند ولی قدرت خرید خانوارهای کارگری به شکلی کاهش یافته که حقیقتا به  حمایت معیشتی نیاز دارند چون حقوقی که همان اول سال اضافه کردیم تحت تاثیر نوسان نرخ ارز و افزایش هزینه ها محو شد و اثر خود را از دست داد.

گروههای مستحق دریافت یارانه کالای اساسی 

رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی علاوه بر بازنشستگان و کارگران، از زنان سرپرست خانوار، کارگران فصلی و روزمزد و از کار افتادگان و بیکاران فاقد درآمد به عنوان گروههایی که مستحق دریافت یارانه کالاهای اساسی هستند یاد کرد و افزود: علیرغم تصمیماتی که برای بالا بردن قدرت معیشت گرفته می شود و دولت تلاش می کند تا بار افزایش هزینه ها را از دوش اقشار ضعیف و آسیب پذیر بردارد، تورم و نوسانات نرخ ارز روی این تصمیمات تاثیر می گذارد و اجازه نمی دهد افراد ضعیف از عواید آن بهره مند شوند.

تامین منابع طرح از محل مالیاتها و هدفمندی یارانه ها

بیات در عین حال به منابع اجرای طرح یارانه کالاهای اساسی اشاره کرد و گفت: دولت باید از محل منابع هدفمندی یارانه ها، دارایی های خود و مالیاتها برای این طرح اختصاص بدهد و نباید از محل منابع سازمان تامین اجتماعی که حق الناس و متعلق به کارگران و کارفرمایان است برای این منظور برداشت شود.

وی گفت:متاسفانه زمزمه هایی می شنویم که قرار است از منابع تامین اجتماعی برای تامین اعتبار مورد نیاز این طرح استفاده شود و این پذیرفتنی نیست چون تامین اجتماعی سازمانی غیردولتی است و نزدیک به ۳۰۰ هزار میلیارد تومان از دولت طلبکار است؛ به جای برداشت منابع باید از سازمان تامین اجتماعی که به لحاظ درآمدی شکننده شده حمایت کنیم.

این مقام مسئول کارگری افزود: بعد از سی سال سبد معیشت کارگران و بازنشستگان یک سوم نیازهایشان را تامین نمی کند لذا اینکه بخواهیم از منابع سازمان برداریم و با آن به کارگران و بازنشستگان و دیگر اقشار یارانه کالایی بدهیم، قابل توجیه نیست.

برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها