آغاز طرح قطر برای اعطای اقامت کوتاه و بلندمدت به خارجی‌ها



قطر بازار املاک خود را به روی خارجیان باز کرده و با اساس طرحی جدید به خریداران خانه یا مغازه حق دریافت اقامت کوتاه و بلند مدت این کشور ثروتمند حاشیه خلیج فارس را اعطا می‌کند. قطر بر پایه این طرح از سرمایه‌گذاران خارجی دعوت کرده تا با خرید واحدهای مسکونی و تجاری برج‌های جزیره ساحلی مروارید یا شهر جدید لوسَیل که استادیوم جام جهانی ۲۰۲۲ در آن قرار دارد، از مزیت دریافت تابعیت این کشور بهره‌مند شوند.
 
به گزارش صبح ساحل، قطر بازار املاک خود را به روی خارجیان باز کرده و با اساس طرحی جدید به خریداران خانه یا مغازه حق دریافت اقامت کوتاه و بلند مدت این کشور ثروتمند حاشیه خلیج فارس را اعطا می‌کند.

به گزارش یورونیوز، این طرح بخشی از برنامه بلندمدت قطر برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفت و گاز است که سپتامبر گذشته نهایی شده است.

قطر بر پایه این طرح از سرمایه‌گذاران خارجی دعوت کرده تا با خرید واحدهای مسکونی و تجاری برج‌های جزیره ساحلی مروارید یا شهر جدید لوسَیل که استادیوم جام جهانی ۲۰۲۲ در آن قرار دارد، از مزیت دریافت تابعیت این کشور بهره‌مند شوند.

پیش از این، سرمایه گذاران خارجی برای دریافت اقامت قطر نیازمند کسب حمایت مالی یک شرکت یا شخص قطری بودند، اما اکنون آنها حق دارند با سرمایه‌گذاری ۲۰۰ هزار دلاری در بازار املاک این کشور اقامت موقت و با خرید ۱ میلیون دلاری از مزیت دریافت اقامت دائم و تابعیت این کشور را برای خود و خانواده‌شان همراه با بهره‌مندی از حق تحصیل و خدمات بهداشت و درمان رایگان دریافت کنند.

مطابق اعلام شرکت مشاوره املاک وَلواِسترات، قیمت واحدهای مسکونی برج‌های سر به فلک کشیده و نیمه خالی قطر از سال ۲۰۱۶ تاکنون نزدیک به یک سوم شده است.

در حال حاضر با سرمایه ۲۰۰ هزار دلاری می‌توان یک استودیوی ۵۰ مترمربعی در مجتمع‌های لوکس شمال دوحه خریداری کرد و با ۱ میلیون دلار هم امکان خرید یک آپارتمان سه خوابه ۳۳۰ متر مربعی در جزیره ساحلی مروارید وجود دارد.


فعالان بازار مسکن قطر می‌گویند، هم اکنون تقاضای قابل توجهی وجود ندارد ولی با افزایش تبلیغات در آستانه برگزاری جام جهانی فوتبال به احتمال زیاد پای ثروتمندان لبنانی، ایرانی، هندی و مصری به این بازار باز خواهد شد.

هر چند قطر در مقایسه با امارات عربی متحده سطح سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای اعطای اقامت دائم را بیش از ۷۰۰ هزار دلار پایین آورده ولی هنوز مشخص نیست این کشور کوچک و فوق محافظه‌کار، جایی که محدودیت‌های سخت برای آزادی بیان و فروش الکل وجود دارد، چقدر برای ثروتمند جهان جذاب خواهد بود.

افزون بر این، طرح اعطای ویزای طلایی از طریق سرمایه‌گذاری در بسیاری از کشورها به دلیل بروز فساد اداری و پولشویی با انتقاد گسترده‌ای مواجه است و مشخص نیست که قطر برای غلبه بر این چالش چه برنامه‌ای دارد.

منبع:انتخاب
برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها