۱۰۶ واحد بسته‌بندی محصولات کشاورزی و آبزیان در میناب به بهره‌برداری می‌رسد



فرماندار ویژه شهرستان میناب از بهره‌برداری از ۴۸ واحد بسته‌بندی محصولات کشاورزی، باغی و خشکبار با ظرفیت بیش از 204 هزار تن و ۵۸ واحد بسته‌بندی و فرآوری آبزیان با ظرفیت 283 هزار تن در میناب که درحال ساخت و ساز است در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

به گزارش صبح ساحل و به نوشته فارس، مجید سلحشور گفت: ما وضعیت شهرستان میناب را در مسیر توسعه به صورت شفاف و روشن احصا کرده‌ایم تا همه بدانند مسیر توسعه از کجا شروع شده و باید به کدام سمت حرکت کنیم تا ضمن آسیب‌شناسی، دغدغه‌ها، مشکلات و موانع پیش رو به نوعی برطرف شود.

وی افزود: پیش از سال ۹۷ در حوزه صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی تنها ۱۱ واحد در شهرستان میناب فعالیت داشته‌اند که طی دو سال اخیر با بهره‌برداری از ۱۴ واحد، تعداد واحد‌های صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی در این شهرستان به ۲۵ واحد رسیده است.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان میناب تصریح کرد: این صنایع با ظرفیت تولید بیش از 223 هزار تن برای ۲۰۴۶ نفر از بومیان اشتغالزایی کرده است.

سلحشور در ادامه گفت: طی دو سال گذشته در شهرستان میناب، سردخانه های زیر صفر درجه از ۳ واحد با ظرفیت ۶۵۰۰ تن به ۹ واحد با ظرفیت ۲۵هزار تن، سردخانه های بالای صفر درجه از ۲ واحد با ظرفیت ۶۵۰ تن به ۳ واحد با ظرفیت ۶۵۰۰ تن، صنایع تولید ترشیجات و شوریجات از ۳ واحد با ظرفیت ۷۰۰۰ تن به ظرفیت ۹۵۰۰ تن، کارخانه خوراک آبزیان از ۲ واحد با ظرفیت ۱۲۵۰۰ تن به ۵ واحد با ظرفیت ۹۵هزار تن و کارخانه پودر ماهی از ۱ واحد با ظرفیت ۲۰۰۰ تن به ۲ واحد با ظرفیت ۱۱هزار تن افزایش یافته است.

او بیان کرد: علاوه بر افزایش تعداد و ظرفیت صنایع مذکور، طی دو سال اخیر ۲ واحد بسته بندی خشکبار با ظرفیت ۹۵۰۰ تن و ۱ واحد کارخانه خوراک آماده طیور با ظرفیت ۹۵۰۰ تن به بهره‌برداری رسیده است.

فرماندار ویژه شهرستان میناب در بخش دیگری از سخنان خود از صنایع تبدیلی در حال ساخت این شهرستان خبر داد و گفت: ۴۸ واحد بسته‌بندی محصولات کشاورزی، باغی و خشکبار با ظرفیت ۲۰۴۹۲۰ تن و ۵۸ واحد بسته‌بندی و فرآوری آبزیان با ظرفیت ۲۸۳۲۰۰ تن در حال ساخت و ساز است که در آینده‌ای نزدیک به بهره‌برداری خواهد رسید.

مجید سلحشور ادامه داد: این صنایع در حال ساخت پس از بهره‌برداری برای ۷۷۰۰ نفر اشتغالزایی خواهد کرد.

معاون استاندار هرمزگان در خصوص تسهیلات ارائه شده به صاحبان صنایع و ایده در حوزه صنایع تبدیلی، ایراد داشت: در دو سال گذشته ۵۰ نفر جهت دریافت تسهیلات به بانک ها معرفی شده‌اند و در سال جاری نیز ۱۵ نفر به بانک ها معرفی شده‌اند که تسهیلات ۷ نفر از آنان به ارزش ۴۱۰۰۰۰ میلیون تومان محقق شده است.

وی ضرورت سرمایه‌گذاری در بخش صنایع تبدیلی و فرآوری کشاورزی را یک ضرورت در مسیر توسعه پایدار شهرستان میناب اعلام کرد.

سلحشور در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: یکی از خلأهای ما در ایجاد صنایع تکمیلی است که به نوعی به محصول نهایی تبدیل شده و با برند مشخص به نام شهرستان میناب روانه بازار مصرف می‌شود.

برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها