فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: همچنین با تلاش همهجانبه پلس آگاهی استان و با هدف ارتقای امنیت عمومی و اجتماعی، ۱۳۸ سارق در طرح ضربتی مقابله با سارقان سیم و کابل برق و تجهیزات انتقال نیرو دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی هرمزگان گفت: باند سه نفره قاچاقچیان موادمخدر در استان با تلاش ضربتی ماموران پلیس طی یک عملیات مسلحانه دستگیر و در این راستا ۱۱۴ کیلوگرم حشیش و تریاک کشف و ضبط شد.
قاتل 16 و مقتول 18 سال دارد . نوجوان و جوانی در پارک شهید دباغیان بندرعباس پس ازدرگیری لفظی زندگی یکدیگر را نابود کردند. یک جر و بحث ساده، آتش این حادثه خونین را روشن کرد و به درگیری فیزیکی منجر شد.
فرمانده انتظامی هرمزگان از کشف ۵۴۱ کیلوگرم تریاک زیر بار برنج یک دستگاه کامیون درعملیات پلیس شهرستان بندرخمیر خبر داد و گفت: در این رابطه متهم که قصد داشت این محموله سنگین را به مرکز کشور منتقل کند، دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شد.
بیش از 40 میلیارد ریال سرمایه مالباختگان در استان هرمزگان به حسابشان برگشت. کاربران فضای مجازی که لحظهای فریب کلاهبرداران سایبری خورده بودند و با کلیک کردن لینکی ناشناس و آلوده تحت عناوین ابلاغیه قضایی سامانه ثنا، قطعی یارانه، واریز سود سهام عدالت، نصب نرمافزار بانکی جعلی و...تمام موجودی حساب بانکیشان خالیشده بود.
زلزلهای با قدرت حداقل ۷.۵ ریشتر اواخر امروز (شنبه) جزیره «میندانائو» در جنوب فیلیپین را لرزاند و به دنبال آن دستور تخلیه برخی مناطق و سواحل جنوب غربی ژاپن به دلیل هشدار وقوع سونامی صادر شد.