13

بهمن

1404


جنوب کشور

25 بهمن 1402 18:46 0 کامنت

رئیس کل دادگستری استان کرمان از صدور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف و اکراه از سوی شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان کرمان خبر داد.

 

به گزارش صبح ساحل و به نوشته باشگاه خبرنگاران، حجت الاسلام ابراهیم حمیدی رئیس کل دادگستری استان کرمان از صدور حکم اعدام ۳ متجاوز به عنف و اکراه از سوی شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان کرمان خبر داد و گفت: برخورد دستگاه قضایی با جرائم خشن سریع، قاطع و عبرت آموز خواهد بود.

وی با بیان اینکه این حکم قطعی نبوده و در دیوان عالی کشور قابل فرجام خواهی است، بیان کرد: پس از شکایت‌های واصله در مورد تعرض افرادی ناشناس به نوامیس مردم در ابتدای امسال در محور هفت باغ کرمان، موضوع در دستور کار ویژه دستگاه قضایی و نهاد‌های انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی قرار گرفت.

رئیس کل دادگستری استان کرمان اعلام کرد: پس از انجام یکسری اقدامات منسجم اطلاعاتی و پلیسی، محل اختفای اعضای این باند در شهر کرمان و یکی از شهرستان‌های مجاور کرمان شناسایی شد و در یک عملیات همزمان تمام عوامل این اقدام غیر انسانی با همکاری پلیس آگاهی استان، شناسایی و دستگیر شدند.

وی در مورد شیوه کار اعضای این باند، بیان داشت: اعضای این باند، پس از اینکه سوژه‌های خود را که عمدتا افراد و زوج‌های جوان بودند در اماکن خلوت در محور هفت باغ حدفاصل کرمان تا ماهان شناسایی می‌کردند و سپس با یک دستگاه خودرو ۴۰۵ جلوی خودروی شکات پرونده را متوقف کرده و با معرفی خود به عنوان مامور و با تهدید اقدام به آدم ربایی، تعرض، تجاوز به عنف و در نهایت سرقت طلا و اشیای گران قیمت می‌کردند.

حجت الاسلام  حمیدی با بیان اینکه دادگستری استان در راستای دفاع از حقوق مردم و مبارزه قاطع و قانونی با جرائم خشن در کمتر از ۴ ماه به این پرونده رسیدگی کرده است، اعلام کرد: دادگاه پرونده را براساس شواهد و قراین، شکایت شاکیان، اعتراف متهمان و سایر موارد مورد بررسی قرار داد و در نهایت برای ۳ متجاوز به عنف حکم اعدام صادر شده است.

وی با بیان اینکه محکومین این پرونده در زندان بسر می‌برند، گفت: بلافاصله احکام بعد از تایید در دیوان عالی کشور اجرا خواهد شد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان هشدار داد: افرادی که سودای چنین جرائم شیطانی و غیر انسانی را در سر می‌پروانند، بدانند که قوه قضائیه قاطعانه با آن‌ها برخورد خواهد کرد و مجازات آن‌ها سریع، قاطع و عبرت آموز خواهد بود.

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

آتش سوزی اتاق یک واحد آپارتمان در بندرعباس