14

بهمن

1404


جنوب کشور

10 اسفند 1402 18:55 0 کامنت

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: بارندگی‌های شدید و طغیان رودخانه‌ها سبب بسته شدن۱۳ مسیر ارتباطی در جنوب این استان شد.

به گزارش صبح ساحل، به نقل از ایرنا، «مجید محبی»، مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: بیشترین این مسیرها در شهرستان‌های سراوان، مهرستان، گلشن، چابهار و قصرقند واقع شده است و با توجه به تداوم بارندگی احتمال افزایش مسیرهای بسته شده وجود دارد.

وی ادامه داد: با توجه به تداوم بارندگی‌ها به منظور پیشگیری از هر گونه خطرات احتمالی تدابیر لازم برای اسکان اضطراری ساکنان پایین دست سدهای زیردان، پیرشهراب، پیشین و پلان اندیشیده شده است.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: همچنین با توجه به برودت هوای سرد در استان شهروندان از سفرهای غیرضروری، فعالیت کوهنوردی، اسکان و تردد در حاشیه مسیل‌ها و رودخانه های فصلی خودداری کنند.

وی خاطر نشان کرد: سیستان و بلوچستان به سبب گستردگی و موقعیت خاص جغرافیایی همواره با بحران های طبیعی روبروست که سیل، خشکسالی و توفان‌های سهمگین ۱۲۰ کیلومتری بطور همزمان از بحران‌های این استان است.

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

بیشترین آلودگی ماینر، مربوط به غرب هرمزگان است