14

بهمن

1404


سیاسی

جنوب کشور

16 اسفند 1402 19:04 0 کامنت

رئیس دولت سیزدهم تاکید کرد: کار زیربنایی و زیرساختی که باید برای جلوگیری از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان انجام شود ساخت سد است که جزیی از برنامه ما خواهد بود.

 

به گزارش صبح ساحل و به نوشته ایسنا، سید ابراهیم رئیسی که امروز - چهارشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - برای بازدید از مناطق سیل‌زده در جمع مردم جنوب سیستان و بلوچستان حاضر شده است، اظهار کرد: کار زیربنایی و زیرساختی که باید برای جلوگیری از سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان انجام شود ساخت سد است که جزیی از برنامه ما خواهد بود.

وی با اشاره پیگیری وزیر راه درباره جاده‌های جنوب سیستان و بلوچستان یادآور شد: یک کار اساسی این است که باید این نزولات آسمانی را با ایجاد سد به نحوی مدیریت کنیم که از آب درست استفاده شود. بالاخره گاهی چند ساعت یا چند روز باران می‌بارد که آب این باران باید برای مردم این منطقه نعمتی باشد که بتوانند از آن در طول سال استفاده کنند تا به دریا ریخته نشود و این آب شیرین قابل استفاده برای آشامیدن شود.

رئیسی با بیان این‌که «اگر خانه‌های جنوب استان با نگاه مهندسی و درست ساخته نمی‌شد تخریب گسترده و تلفات فراوان داشتیم»، افزود: خانه‌های جنوب استان با نگاه مهندسی و سنتی در ارتفاع ساخته شده که سیلاب اخیر کمترین میزان آسیب را به آن‌ها وارد کرده است. خدا را شاکریم که مردم و خانه‌هایشان آسیب ندیده‌اند.

رئیس قوه مجریه با تقدیر از روحیه جهادی استاندار سیستان و بلوچستان وتیم مدیریتی استان که به صورت شبانه‌روزی در این منطقه تلاش می‌کنند، بیان کرد: بهسازی جاده‌ها بسیار مهم است.

وی در ادامه اظهار کرد: به عنوان طلبه خدمتگزار و دولتی که وظیفه خدمت به مردم را دارد با اینکه خبر وقوع سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان را در الجزایر شنیدم بنابراین علاوه بر حضور جهادی استاندار این استان از وزیر کشور هم خواستم سریعا در منطقه سیل زده جنوب سیستان و بلوچستان حضور پیدا کند.

رئیسی همچنین خاطرنشان کرد: در الجزایر به بنده اطلاع دادند که کارهای اولیه برای امدادرسانی در آن منطقه انجام شده تا نگرانی رفع شود اما چند روزی که گذشت احساس کردم خودم باید در این منطقه حضور داشته باشم که برای کارهای آتی برنامه‌ریزی صورت بگیرد.

رئیس قوه مجریه در پایان گفت: از رهبر معظم انقلاب به علت توجه دادن همه کشور به مساله سیستان و بلوچستان، چابهار و دشتیاری و وضعیتی که وجود دارد تشکر می‌کنم. این نگاه معظم‌له به مردم و امدادرسانی‌ها مورد تاکید قرار گرفته است.

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

هویت جان‌باختگان حادثه انفجار در بلوار معلم بندرعباس اعلام شد