ورزشی
با انجام معاملات امروز فرابورس، ۸۵ درصد از سهام استقلال و پرسپولیس توسط خریداران معامله شد.
با انجام معاملات امروز فرابورس، ۸۵ درصد از سهام استقلال و پرسپولیس توسط خریداران معامله شد.
به گزارش صبح ساحل، پس از تأیید صلاحیت خریداران استقلال و پرسپولیس از سوی سازمان خصوصیسازی، مزایده رسمی برای واگذاری 85 درصد از سهام این دو باشگاه از صبح امروز (دوشنبه - 3 اردیبهشتماه) در فرابورس آغاز شد و در نهایت خرید سهام به طور رسمی از سوی خریداران انجام شد.
براساس هماهنگیهای انجام شده قرار است 85 درصد از سهام باشگاه استقلال از سوی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکتهای تابعه آن شامل شرکتهای پتروشیمی شهید تندگویان، بوعلی، پارس و بندرامام و همین مقدار از سهام باشگاه پرسپولیس نیز توسط بانکهای شهر (30 درصد)، ملت (20 درصد)، تجارت (20 درصد)، صادرات (5 درصد)، رفاه (5 درصد) و اقتصاد نوین (5درصد) انتقال پیدا کند.
قرار است پس از این مراحل اداری انتقال سهم از سوی سازمان خصوصیسازی انجام شود.پیش از این نیز 10 درصد از سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به هواداران فروخته شده بود.در حالی که سرخابیها تا 5 اردیبهشتماه برای بارگذاری مدارک در سامانه AFC مهلت دارند، با واگذاری رسمی 85 درصد از سهام سرخابیها به خریداران جدید، مشکل مالکیت مشترک این دو باشگاه حل شد.
جدیدترین اخبار
ادعای ترامپ: می خواهم با ایران به توافقی دست یابم
امیدواریم خدمات بیشتری به جامعه ورزش وجوانان ارائه دهیم
ایران خواستار آغاز فوری گفت وگو و توقف درگیری بین پاکستان و افغانستان شد
زمان پخش سریال کمال تبریزی اعلام شد
آمریکا ادعای خروج کارکنان خود از عراق و کویت را تکذیب کرد
آذرخش هرمزگان به سپاهان باخت
حذف نماینده ایران از مسابقات تنیس روی میز هلند
حریق سه سوله بزرگ تولید کفش در خاوران
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
چین مذاکرات سه جانبه هستهای با آمریکا و روسیه را رد کرد
تسلیت پزشکیان برای درگذشت زندهیاد عبدالمجید ارفعی
شاگردان دارا در نیم فصل دوم شکست ناپذیرند
پالایش نفت سومین برد پیاپی خود را کسب کرد
نجات بارج حامل ذغالسنگ از خطر غرقشدن در سواحل قشم
شهرداری بندرعباس در جمع مدعیان قرار گرفت