اقتصادی
در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ دولت درامدهای مالیاتی مصوب شده در بخش اول را حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان کاهش داده است.
در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳ دولت درامدهای مالیاتی مصوب شده در بخش اول را حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان کاهش داده است.
به گزارش صبح ساحل، در بخش دوم لایحه بودجه 1403 درامدهای مالیاتی دولت حدود 1148همت ذکر شده است این درحالی است که در بخش اول لایحه بودجه که به تصویب مجلس رسیده و قانون شده درامدهای مالیاتی حدود 1220 همت ذکر شده بود.
بر این اساس سقف درامدهای مالیاتی مندرج در بخش دوم بودجه با کاهش 72 هزار میلیارد تومانی مواجه شده است.نکته حائز اهمیت اینکه درامدهای گمرکی یا مالیات بر واردات هیچ گونه تغییری نسبت به بخش اول بودجه 1403 نداشته است.
گفتنی است، در سال گذشته درامدهای مالیاتی قانون بودجه 740 همت بود که با تحقق 108 درصدی حدود 806 هزار میلیارد تومان به خزانه واریز شد.نکته دیگری که در اینجا باید به آن پرداخت این است که بر اساس اعلام نمایندگان مجلس در بخش دوم بودجه، حدود 85 هزار میلیارد تومان به منابع ناشی از فروش اوراق افزوده شده است.
جدیدترین اخبار
ادعای ترامپ: می خواهم با ایران به توافقی دست یابم
امیدواریم خدمات بیشتری به جامعه ورزش وجوانان ارائه دهیم
ایران خواستار آغاز فوری گفت وگو و توقف درگیری بین پاکستان و افغانستان شد
زمان پخش سریال کمال تبریزی اعلام شد
آمریکا ادعای خروج کارکنان خود از عراق و کویت را تکذیب کرد
آذرخش هرمزگان به سپاهان باخت
حذف نماینده ایران از مسابقات تنیس روی میز هلند
حریق سه سوله بزرگ تولید کفش در خاوران
اطلاعیه تأمین اجتماعی درباره واریز حقوق و زمان پرداخت عیدی بازنشستگان
چین مذاکرات سه جانبه هستهای با آمریکا و روسیه را رد کرد
تسلیت پزشکیان برای درگذشت زندهیاد عبدالمجید ارفعی
شاگردان دارا در نیم فصل دوم شکست ناپذیرند
پالایش نفت سومین برد پیاپی خود را کسب کرد
نجات بارج حامل ذغالسنگ از خطر غرقشدن در سواحل قشم
شهرداری بندرعباس در جمع مدعیان قرار گرفت