14

بهمن

1404


سیاسی

01 مهر 1403 23:00 0 کامنت

وزیر کشور گفت: تا پایان عملیات امداد و نجات، همه دستگاه‌ها به حالت آماده باش کامل هستند تا وضعیت بقیه کارگران مشخص شود. 

 

به گزارش صبح ساحل و به نوشته ایسنا، اسکندر مؤمنی یکشنبه شب (یکم مهرماه) در جلسه ستاد مدیریت بحران خراسان جنوبی، با ذکر این نکته که این حادثه تلخ را در درجه اول به خانواده‌های این افراد و مردم ایران تسلیت عرض می‌کنم، متذکر شد: هیچ چیز نمی‌تواند فقدان و جای خالی این عزیزان را پر کند.

وی با اشاره به بازدید میدانی خود از محل حادثه و مشورت با گروه‌های فنی تونل‌ها، گفت: از مسیر اول ۳۱ پیکر به بیرون منتقل شده و در مسیر دوم، حدود ۱۰۰۰ متر پیش‌روی شده و در ادامه باید گازهای تونل تخلیه شود.

وزیر کشور ابراز امیدواری کرد؛ امدادگران تا فردا صبح به دهانه اصلی رسیده و وضعیت محبوسین تعیین تکلیف شود.

مؤمنی با تأکید بر اهمیت رسیدگی به وضعیت درمان مصدومان، از ضرورت اعزام آنها به شهرهای خود گفت و افزود: چنانچه ضعفی در امکانات امداد و نجات معادن وجود دارد، باید اعلام نیاز شود تا در اولین فرصت نسبت به تجهیز و جای‌گذاری این امکانات اقدام شود. 

وی با اشاره به صحبت‌های مطرح شده در مورد قصور و کوتاهی‌های احتمالی، گفت: الان نمی‌خواهم قضاوتی داشته باشم، اما باید بررسی شود کارگران ماسک و اکسیژن سیار به همراه داشته‌اند یا فن هایی که گازها را از بین می‌برد و  سنسورهایی که میزان گاز را تشخیص می‌دهند، درست عمل کرده‌اند؟! 

وزیر کشور با تأکید بر لزوم بازنگری در شیوه‌نامه‌ها، افزود : باید بررسی شود که آیا دستگاه‌هایی که باید به صورت مستمر نظارت می‌کردند به درستی انجام وظیفه کرده‌اند یا خیر؟ 

وی تأکید کرد: به مردم اطمینان می‌دهیم که حتماً با خاطیان برخورد جدی می‌شود. 

مؤمنی در پایان بر آماده‌باش همه دستگاه‌های امدادی تا اتمام و تعیین تکلیف همه کارگران محبوس شده تأکید کرد.

وی با بیان اینکه کارگروهی برای بررسی علت حادثه باید تشکیل شود، تصریح کرد: بدون هیچ اغماضی این حادثه بسیار بسیار تلخ است و باید با هر فرد خاطی در هر رده ای برخورد قانون صورت گیرد.

وزیر کشور با تأکید بر اینکه نکته بسیار مهم جلوگیری و تکرار این حوادث است، اظهار داشت: ایمنی باید مقدم بر هر کاری باشد. 

مؤمنی افزود: این کارگران در عمق زمین برای کسب روزی تلاش می کنند و به دنبال آبادانی کشور هستند لذا این موضوع باید مورد توجه همه باشد و همه کارفرمایان و ما متولیان باید دقت لازم را داشته باشیم. 

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

هویت جان‌باختگان حادثه انفجار در بلوار معلم بندرعباس اعلام شد