14

بهمن

1404


سرویس بین الملل

30 مهر 1403 10:59 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، اسماعیل السنداوی نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در سوریه در گفت‌وگو با بخش عربی شبکه راشاتودی ( RT ) اعلام کرد که زیاد النخاله، دبیرکل این جنبش و هیچ عضوی از آن در حمله رژیم صهیونیستی به دمشق به شهادت نرسیده‌اند.

این اظهارات پس از آن بیان شد که رژیم صهیونیستی در اقدامی جنایتکارانه، یک خودرو را در محله المزه در شهر دمشق هدف قرار داد.

پس از این حمله برخی منابع رسانه‌ای و نیز کانال ها و صفحاتی در شبکه های اجتماعی، مدعی ترور زیاد النخاله، دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در این حمله شدند.

عصر امروز رسانه‌های سوریه گزارش دادند که صدای چند انفجار در محله المزه شهر دمشق شنیده شده است.

خبرنگار اسپوتنیک در دمشق نیز اعلام کرد که در نتیجه تجاوز رژیم صهیونیستی به خودرویی در مقابل هتل «گولدن مزه» در محله المزه، یک نفر کشته شد.

وی گفت: اطلاعات نشان می‌دهد که فرد مورد هدف در حمله اسرائیل به دمشق به تازگی از مراسم سوگواری شهادت یحیی سنوار، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس بیرون آمده است.

خبرنگار اسپوتنیک همچنین گفت: اطلاعات حاکی از آن است که تجاوز اسرائیل با موشک هدایت شونده توسط یک جنگنده از حریم هوایی لبنان انجام شده است.

در همین راستا، وزارت دفاع سوریه نیز اعلام کرد که در نتیجه حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به یک خودرو در محله المزه ۲ غیرنظامی شهید و سه تن دیگر زخمی شدند.

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

هویت جان‌باختگان حادثه انفجار در بلوار معلم بندرعباس اعلام شد