14

بهمن

1404


سیاسی

بین الملل

26 خرداد 1404 20:07 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، به نقل از ایرنا، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده روز دوشنبه به وقت محلی در نشست «گروه هفت» که در کانادا در حال برگزاری است،با تکرار ادعاهای خود مدعی شد: ایران باید قبل از اینکه خیلی دیر شود وارد مذاکره شود. ایرانی‌ها می‌خواهند به توافق برسند و باید به توافق برسند.

رئیس جمهوری آمریکا با بیان اینکه این وضعیت برای هر دو طرف دردناک است، مدعی شد: ایران در این جنگ پیروز نمی‌شود؛ آنها باید قبل از اینکه خیلی دیر شود، مذاکره کنند.

رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با حمایت از اسرائیل و حمله نظامی اش به خاک و مردم ایران گفت: «ما همیشه از اسرائیل با قدرت حمایت کرده‌ایم - مدت زیادی است که این کار را کرده‌ایم. اسرائیل الان خیلی خوب عمل می‌کند.»

در همین حال، شبکه تلویزیونی سی‌بی‌اس گزارش داد که قصد ندارد بیانیه گروه هفت در ارتباط با جنگ ایران و اسرائیل را امضا کند.

در پیش‌نویس این بیانیه، از دو طرف ایران و اسرائیل خواسته شده که از غیرنظامیان محافظت کرده و به صلح متعهد باشند.

گفتنی است؛ بامداد جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.

به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد. دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

تکذیب خبر واریز کالابرگ ۴ میلیونی ویژه ماه رمضان