سخنگوی وزارت امور خارجه قطر با اشاره به آتشبس بین رژیم صهیونیستی و ایران، ابراز امیدواری کرد که از این فرصت برای دستیابی به آتشبس در نوار غزه استفاده شود.
به گزارش صبح ساحل، «ماجد الأنصاری» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر در گفتوگو با خبرگزاری فرانسه گفت که طرفهای میانجی با رژیم صهیونیستی و جنبش حماس به منظور استفاده از فرصت آتشبس بین این رژیم و ایران با هدف دستیابی به آتشبس در نوار غزه، در تماس هستند.
وی ابراز امیدواری کرد که فرصت به دست آمده، تباه نشود.
سخنگوی وزارت امور خارجه قطر افزود: اگر از این فرصت استفاده نشود، این فرصت نیز همانند خیلی از فرصتهای گذشته از دست خواهد رفت و ما نمیخواهیم بار دیگر شاهد آن باشیم.
روز گذشته «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که دستیابی به توافق آتشبس در غزه طی یک هفته ممکن است.
از سوی دیگر برخی منابع آگاه مصری از آمادگی آمریکا برای برگزاری نشست درباره غزه در دوحه پایتخت قطر خبر دادند و گفتند که آمریکا به میانجیگران (قطر و مصر) ابلاغ کرده که قصد دارد طرح جامعی مشتمل بر برقراری آتشبس، آزادی اسرای صهیونیست، ورود کمکهای بشردوستانه به غزه و بازسازی این منطقه ارائه کند.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تاکنون در حملات به نوار غزه بیش از ۵۶ هزار فلسطینی را شهید و ۱۳۲ هزار نفر را زخمی کرده و علاوه بر آن زیرساختهای زیادی را در غزه تخریب کرده که باعث ایجاد بحران حاد انسانی در این منطقه شده است.
جدیدترین اخبار
بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو
برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر
جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوقهای ارزی در بورس اعلام شد
برگزاری حضوری کلاسهای تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم
هزینه معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت
قیمتگذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف میشود
خسارت میلیون دلاری شرط بندیها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران
آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی
تحریمهای جدید انگلیس علیه ایران
رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴
عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان
منشا بوی گاز احتمالاً از کشتیهای حامل سوخت گاز مایع است
سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد
فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد
بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان