14

بهمن

1404


سرویس بین الملل

20 مرداد 1404 08:34 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل به نقل از خبرگزاری فلسطینی «صفا»، بامداد دوشنبه دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه، جنایت وحشیانه، فجیع و هولناک ارتش رژیم اشغالگر اسرائیل در ترور پنج خبرنگار در پی بمباران چادر خبرنگاران در نزدیکی مجتمع بیمارستانی الشفاء در شهر غزه را به شدت محکوم کرد.

این دفتر از «انس الشریف» و «محمد قریقع» خبرنگاران شبکه الجزیره، «ابراهیم ظاهر» (تصویر بردار)، «مؤمن علیوه» (تصویر بردار)، «محمد نوفل» (دستیار تصویر بردار) به عنوان خبرنگارانی نام برد که دوشنبه شب در پی بمباران چادر خبرنگاران در نزدیکی مجتمع بیمارستانی الشفا در غزه به شهادت رسیدند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه با اشاره به اینکه این جنایت همچنین منجر به زخمی شدن تعدادی دیگر از خبرنگاران شده است، افزود که این حمله از پیش برنامه‌ریزی شده و عمدی بوده و پس از هدف قرار دادن عمدی و مستقیم چادر خبرنگاران در مجاورت بیمارستان الشفاء در شهر غزه رخ داده است.

در این بیانیه اشاره شده است که با ترور پنج خبرنگار دیگر توسط رژیم اشغالگر اسرائیل، تعداد شهدای خبرنگاری که تاکنون در جریان نسل‌کشی در نوار غزه توسط اشغالگران کشته شده‌اند، به ۲۳۷ نفر افزایش یافت.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه تاکید کرد که هدف قرار دادن خبرنگاران و مؤسسات رسانه‌ای توسط هواپیماهای جنگی ارتش رژیم صهیونیستی، یک جنایت جنگی تمام‌عیار است که با هدف خاموش کردن حقیقت و محو آثار جنایات نسل‌کشی انجام شده است و این مقدمه‌ای بر طرح جنایتکارانه رژیم اشغالگر اسرائیل برای سرپوش گذاشتن بر قتل عام‌های وحشیانه گذشته و آینده‌ای است که در نوار غزه انجام داده و قصد انجام آن را دارد.

این دفتر، رژیم اسرائیل، دولت آمریکا و همه کشورهای دخیل در نسل‌کشی در غزه را بطور کامل مسئول این جنایات برنامه ریزی شده علیه خبرنگاران و متخصصان رسانه در نوار غزه دانست.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی در غزه از اتحادیه بین‌المللی خبرنگاران، اتحادیه خبرنگاران عرب و همه سازمان‌های بین‌المللی خبرنگاری و حقوق بشر در سراسر جهان خواست تا این جنایات را محکوم کنند و برای تضمین حفاظت کامل خبرنگاران و موسسات رسانه‌ای فلسطینی در غزه اقدامات فوری انجام دهند و رهبران رژیم اشغالگر [اسرائیل] را به خاطر جنایاتشان علیه آزادی مطبوعات و حق دسترسی به اطلاعات پاسخگو کنند.

رسانه‌های فلسطینی بامداد دوشنبه از حمله جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی به چادر خبرنگاران در مقابل دروازه اصلی مجتمع پزشکی الشفا در شهر غزه و شهادت جمعی از خبرنگاران از جمله ۲ خبرنگار شبکه الجزیره خبر دادند.

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

تکذیب خبر واریز کالابرگ ۴ میلیونی ویژه ماه رمضان