مدیرکل سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که بیش از ۱۵ هزار و ۶۰۰ نفر در غزه، نیاز فوری به اعزام به خارج برای دریافت مراقبتهای ویژه دارند.
به گزارش صبح ساحل و به نقل از ایسنا، «تدروس آدهانوم گبریسوس»، مدیرکل سازمان بهداشت جهانی روز شنبه اعلام کرد که بیش از ۱۵ هزار و ۶۰۰ نفر در غزه، از جمله ۳ هزار و ۸۰۰ کودک، نیاز فوری به اعزام به خارج برای دریافت مراقبتهای ویژه دارند.
او روز شنبه در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» به وضعیت غزه که همچنان تحت جنگ نسلکشی و محاصره غذایی رژیم صهیونیستی قرار دارد، اشاره کرد.
گبریسوس از امارات متحده عربی به خاطر حمایت از عملیات انتقال بیماران بحرانی تشکر کرد و افزود: هنوز بیش از ۱۵ هزار و ۶۰۰ بیمار، از جمله ۳ هزار و ۸۰۰ کودک، نیازمند مراقبت ویژه هستند.
وی خواستار افزایش عملیات انتقال بیماران از غزه به کشورهای بیشتر شد و تأکید کرد که باید ورود کمکها تسهیل شود تا جان بیماران نجات یابد و خدمات حیاتی به آنان ارائه گردد.
مدیرکل سازمان بهداشت جهانی همچنین بار دیگر خواستار آتشبس فوری در غزه شد.
جدیدترین اخبار
بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو
برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر
جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوقهای ارزی در بورس اعلام شد
برگزاری حضوری کلاسهای تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم
هزینه معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت
قیمتگذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف میشود
خسارت میلیون دلاری شرط بندیها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران
آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی
تحریمهای جدید انگلیس علیه ایران
رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴
عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان
منشا بوی گاز احتمالاً از کشتیهای حامل سوخت گاز مایع است
سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد
فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد
بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان