13

بهمن

1404


علم و فناوری

20 مهر 1404 08:46 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، دکتر ابوالفضل واحدی، معاون آموزشی وزارت علوم ضمن بیان این مطلب به سیاست وزارت علوم برای حذف کنکور اشاره کرد و گفت: حدف کامل کنکور مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است؛ اینکه به هر حال برگزاری کنکور به شکل کنونی دارای مشکلات، چالش ها و آسیب هایی است تردیدی وجود ندارد؛ چرا که برگزاری آزمون در یک زمان کوتاه ممکن است نتواند به شکل کامل و جامع ملاک خوبی برای ارزشیابی باشد؛ ضمن اینکه شرایط نامناسبی نظیر استرس و اضطراب را برای داوطلبان ایجاد می کند که داوطلب نمی تواند به خوبی عملکرد علمی خود را نشان دهد.

وی در ادامه تصریح کرد: از طرف دیگر باید این واقعیت را بپذیریم که ما یک سری صندلی و رشته هایی در دانشگاه ها داریم که متقاضی برای ورود به این عرصه زیاد است. ما برای اینکه این صندلی ها را با رعایت عدالت توزیع کنیم، ناچاریم ابزاری را برای سنجش داشته باشیم در حال حاضر چاره ای جز برگزاری کنکور نداریم.

معاون آموزشی وزارت علوم با بیان اینکه در حال حاضر جایگزینی برای کنکور نداریم، گفت: تعریف جایگزین برای کنکور باید به شکلی باشد که علاوه بر اینکه چالش های فعلی آزمون سراسری را رفع می کند بتواند عدالت آموزشی را نیز محقق نماید.

واحدی خاطرنشان کرد: تا زمانی که راهکار مناسبی برای سنجش داوطلبان در سجش صندلی های پرتقاضا نداشته باشیم، کنکور حذف نخواهد شد.

معاون آموزشی وزارت علوم تاکید کرد: در حال حاضر بیش از ۸۵ درصد از صندلی های دانشگاه ها بر اساس سوابق تحصیلی و بدون آزمون پر می شود. در واقع کنکور برای درصد محدودی از دانشگاه ها و رشته های مشخص برگزار می شود. ما نیز نیازی برای سنجش این داوطلبان داشته باشیم.

دیدگاه ها (0)
img

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

روسیه تهدید به استفاده از سلاح اتمی کرد

پایان سبز بورس و فرابورس؛ جهش شاخص‌ها با رشد پرقدرت معاملات

خـبر فوری:

بیشترین آلودگی ماینر، مربوط به غرب هرمزگان است