بین الملل
مقامات بهداشتی مصر اعلام کردند سه دیپلمات قطری مرتبط با مذاکرات غزه در یک تصادف رانندگی در حالی که عازم منطقه شرم الشیخ در دریای سرخ بودند، جان باختند.
به گزارش صبح ساحل، به نقل از ایسنا، مقامات گفتند روز شنبه دو دیپلمات دیگر نیز بر اثر واژگونی وسیله نقلیهاشان در حدود ۵۰ کیلومتری شرمالشیخ زخمی شدند.
به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، مقامات درمانی مصر در ادامه گفتند که این دیپلماتها که از تیم پروتکل قطر بودند، پیش از اجلاس سطح بالا که به مناسبت آتشبس غزه برگزار خواهد شد، به این شهر سفر میکردند.
مقامهای بهداشت و درمان مصر از ذکر جزئیات بیشتر مربوط به این سانحه رانندگی امتناع کردند.
قطر به همراه مصر و ایالات متحده میانجیگری آتشبس جنگ غزه را بر عهده داشت. ترکیه نیز اوایل این ماه در شرمالشیخ به مذاکرات پیوست که با آتشبس و آزادی اسرای صهیونیست و صدها اسیر فلسطینی به پایان رسید.
بر اساس بیانیهای از سوی ریاست جمهوری مصر، شرمالشیخ میزبان این اجلاس خواهد بود که ریاست مشترک آن را عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بر عهده خواهند داشت.
در ادامه این بیانیه همچنین آمده است که دهها نفر دیگر از سران کشورهای جهان شامل امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، پدرو سانچز، نخست وزیر اسپانیا و همچنین آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل در این نشست حضور خواهند داشت.
تبلیغات متنی
جدیدترین اخبار
کاسبی زیر سایه بنزین؛ وقتی کارت سوخت جایگاه، قیمت دارد!
تاج: فیفا برای استفاده نشدن از علائم هجسنگرایی قول داد
ظرفیت ۶۸هزار نفری کاردانی به کارشناسی؛ کامپیوتر و حسابداری درصدر پذیرش
صعود ۱۲ تیم قطعی شد؛ یوزهای ایرانی در صف طولانی صعود
بستک داغترین نقطه هرمزگان شد
ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود
نیروی دریایی سپاه: عبور ایمن از تنگۀ هرمز تنها از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است
وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری در ژاپن
شوک قیمتی به بازار سرمایش؛ از کولرهای ۵ میلیونی تا مدلهای ۱۲۰ میلیونی
ناپایداری دریایی در محدوده هرمزگان و رگبارهای تابستانه در بشاگرد
تاریخ انتشار «جیتیای ۶» اعلام شد
برگزاری مراسم عاشورای حسینی در هرمزگان
پایان شهادت نتانیاهو در دادگاه صهیونیستی پس از ۹۸ جلسه
توسعه همکاریهای ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد
شکست عجیب برزیل و ایتالیا در لیگ ملتهای والیبال