روابط عمومی سازمان اورژانس فارس شامگاه سهشنبه اعلام کرد: زمین لرزه سپیدان هشت مصدوم داشت که ۶ نفر به دلیل اضطراب ناشی از زمین لرزه، در محل به صورت سرپایی درمان شدند و ۲ نفر دیگر که هنگام خروج از منزل بر اثر افتادن روی زمین (سقوط هم سطح) دچار آسیب شده بودند.
به گزارش صبح ساحل، طبق این گزارش، در پی این حادثه، بلافاصله چهار دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس از اورژانس ۱۱۵ سپیدان به محل کانون زمین لرزه اعزام شدند.
همچنین، ۲ نفری که هنگام خروج از منزل بر اثر افتادن روی زمین (سقوط هم سطح) دچار آسیب شده بودند، پس از دریافت اقدامات درمانی اولیه، برای ادامه درمان به بیمارستان امام حسین(ع) سپیدان منتقل شدند.
شهرستان سپیدان در کمتر از ۲۴ ساعت شاهد ۲ زمینلرزه چهار و ۴.۷ ریشتری بود که اگرچه تلفات جانی نداشت، اما خسارتهایی به منازل و ادارات وارد کرد؛ ستاد مدیریت بحران با حضور مدیرکل استانداری فارس در فرمانداری سپیدان تشکیل جلسه داد و با تصمیم بر مجازیشدن مدارس، اقدامات فوری برای اسکان و امنیت مردم را کلید زد.
به گزارش ایرنا، شهرستان سپیدان شب گذشته زلزله چهار ریشتری و امروز هم یک زلزله ۴.۷ ریشتری را تجربه کرد.
این زلزله تلفات جانی نداشت اما خسارت به برخی خانه ها و ادارات شامل ترک برداشتن و ریزش برخی دیوارها داشت.
جدیدترین اخبار
مدرسه ۹ کلاسه صاحبالزمان(عج) در شهرستان میناب به بهرهبرداری رسید
احشام قاچاق در میناب کشف شد
ورزشگاه بازی استقلال و شمس آذر مشخص شد
دومین استخر دانش آموزی استان هرمزگان در شهرستانمیناب به بهره برداری رسید
بیمه به رانندگان با گواهینامه ضبطشده خسارت نمیدهد
احتمال شروع مذاکره ایران و آمریکا تائید شد
توقیف خودرو حامل لوازم خانگی قاچاق در بندرخمیر
آموزش «حضوری» حق مدنی دانشجویان است
مکانیابی شهر جدید مکران مرکزی به تصویب رسید
آخرین وضعیت اعزام عمره اعلام شد
جزئیات نشست امروز کمیته دستمزد/آخرین رقم هزینه سبد معیشت کارگران
تبانی برای فوتبال ارومیه گران تمام شد/ ۱۵۰ سال محرومیت!
جشن تکلیف بیش از ۵۰۰ دانشآموز دختر رودانی برگزار شد
کشف یکدستگاه بیل مکانیکی قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد تومان در هرمزگان
معافیت مالیاتی خدمات فورواردری با مسئولیت حملونقل
آتش سوزی اتاق یک واحد آپارتمان در بندرعباس