مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری بوشهر گفت: یک فروند قایق ماهیگیری متعلق به صیادان دیلم با چهار سرنشین در آبهای شهرستان هندیجان استان خوزستان غرق شد که جسدهای ۲ تن از سرنشینان این شناور از آب خارج و از سرنوشت ۲ نفر دیگر خبری در دست نیست.
به گزارش صبح ساحل، کوروش دهقان روز چهارشنبه گفت: بر اساس گزارش فرماندار دیلم، چهار روز پیش برغم اعلام دریابست و وضعیت زرد جوی در خلیج فارس یک فروند قایق متعلق به صیادان بندر دیلم که فاقد مجوزهای لازم از اداره شیلات و بنادر و دریانوری بوده بدلایل نامعلومی به آبهای خلیج فارس میرود.
دهقان ادامه داد: روز گذشته پس از مراجعه و اعلام مفقودی آنها از سوی خانوادههایشان، شناورهای ناجی بندرهای خارگ، دیلم و هندیجان پس از گشت زنی دریایی و بر اثر گزارشهای صیادان محلی، لاشه این قایق و جسدهای ۲ تن از سرنشینان آن در دو مایلی بندر هندیجان پیدا شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری بوشهر افزود: در زمان کنونی گشت زنیهای دریایی برای یافتن دو نفر دیگر ادامه دارد.
جدیدترین اخبار
مدرسه ۹ کلاسه صاحبالزمان(عج) در شهرستان میناب به بهرهبرداری رسید
احشام قاچاق در میناب کشف شد
ورزشگاه بازی استقلال و شمس آذر مشخص شد
دومین استخر دانش آموزی استان هرمزگان در شهرستانمیناب به بهره برداری رسید
بیمه به رانندگان با گواهینامه ضبطشده خسارت نمیدهد
احتمال شروع مذاکره ایران و آمریکا تائید شد
توقیف خودرو حامل لوازم خانگی قاچاق در بندرخمیر
آموزش «حضوری» حق مدنی دانشجویان است
مکانیابی شهر جدید مکران مرکزی به تصویب رسید
آخرین وضعیت اعزام عمره اعلام شد
جزئیات نشست امروز کمیته دستمزد/آخرین رقم هزینه سبد معیشت کارگران
تبانی برای فوتبال ارومیه گران تمام شد/ ۱۵۰ سال محرومیت!
جشن تکلیف بیش از ۵۰۰ دانشآموز دختر رودانی برگزار شد
کشف یکدستگاه بیل مکانیکی قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد تومان در هرمزگان
معافیت مالیاتی خدمات فورواردری با مسئولیت حملونقل