13

بهمن

1404


جنوب کشور

17 آبان 1404 09:13 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سردار عبدالله خسروی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در امر مقابله و مبارزه با کالای قاچاق و سرمایه‌گذاری در تولید اظهار کرد: مرزبانان موفق شدند با تجدید اقدام کنترلی و رصد اشرافیت اطلاعاتی ۲ فروند شناور تجاری حامل کالا قاچاق را در آب‌های استان بوشهر شناسایی و متوقف کنند.

وی افزود: در بازدید مرزبانان از این شناوران، ۱۳۰ هزار متر پارچه، ۵۴ تن برنج، ۲۱ تن گردو، ۲۹ تن بادام زمینی، ۵۷۰ قطعه لوازم یدکی خودرو و ۲۵۰ دستگاه لوازم خانگی کشف شد.

سردار خسروی زمین اشاره به دستگیری سه نفر متهم در این رابطه افزود: توسط کارشناسان ارزش ریالی کالا مکشوفه را ۹۸ میلیارد و سیصد میلیون تومان برآورد شده است و متهمین پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانون تحویل مراجع قضائی شد.

وی تأکید کرد: قاچاق کالا پدیده‌ای است که از جهات مختلف حیات سالم اقتصادی و فرهنگی جهان را تهدید می‌کند و دریابانان با تمام توان و مخلان اقتصادی و قاچاقچیان در حوزه دریایی مقابله می‌کنند.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

بیشترین آلودگی ماینر، مربوط به غرب هرمزگان است