14

بهمن

1404


حوادث

25 آبان 1404 08:37 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، عصر شنبه ۲۴ آبان‌ماه ۱۴۰۴، حادثه گیرکردگی دست یک کودک در چرخ‌گوشت با اقدام نیروهای آتش‌نشانی خاتمه یافت.

این حادثه در ساعت ۱۴:۱۹ به مرکز فرماندهی ۱۲۵ گزارش شد و بلافاصله تیم عملیاتی ایستگاه شماره ۱ به بیمارستان شهید محمدی اعزام شد.

محمدامین لیاقت، رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس، در تشریح این حادثه اظهار کرد: آتش‌نشانان پس از حضور در بیمارستان و با استفاده از تجهیزات نجات، موفق شدند دست کودک یک‌ونیم ساله را که در چرخ‌گوشت گیر کرده بود، خارج کنند.

وی افزود: متأسفانه در این حادثه، دست کودک دچار آسیب جدی شد بود که پس از رها سازی برای ادامه روند درمان در اختیار کادر پزشکی بیمارستان قرار گرفت.

رئیس سازمان آتش‌نشانی بندرعباس در بخش توصیه‌های ایمنی نیز تأکید کرد: چرخ‌گوشت از جمله وسایل بسیار خطرناک در محیط خانه است و والدین باید در هنگام استفاده از آن، کودکان را از دستگاه دور نگه دارند و هرگز کودک را روی میز یا کنار دستگاه قرار ندهند. همچنین استفاده از محافظ و رعایت نکات ایمنی می‌تواند از وقوع چنین حوادث تلخی جلوگیری کند.

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

آتش سوزی اتاق یک واحد آپارتمان در بندرعباس