14

بهمن

1404


آگهی ها

01 آذر 1404 09:25 0 کامنت

به اطلاع عموم سهامداران شرکت آلومینیوم المهدی می رساند که به استناد مصوبه مجمع عمومی فوق العاده مورخ 15/05/1404 شرکت، مقرر گردیده تا سرمایه شرکت از مبلغ 1،621،513،425،000ريال به مبلغ 19،500،000،000،000 ريال و تعداد سهام شرکت از 1،621،513،425 سهم به 19،500،000،000 سهم 1،000 ريالی افزایش یابد. این افزایش سرمایه از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی می باشد. در همین راستا فرآیند اجرایی شدن افزایش سرمایه به هیات مدیره شرکت تفویض شده است.

نظر به اینکه از زمان تاسیس شرکت بیش از 30 سال می گذرد و اطلاعات سهامداران محترم بروز رسانی نشده و آدرس، شماره تلفن ، شماره ملی و دیگر مشخصات سهامداران تغییر یافته و امکان اجرای مفاد ماده 170 قانون تجارت میسر نمی باشد، بدینوسیله از کلیه سهامداران محترم درخواست میگردد حداکثر ظرف مدت 20 روز از تاریخ انتشار این آگهی ضمن مراجعه به سایت شرکت به آدرس https://shares.almahdi.ir نسبت به ورود اطلاعات خویش و نیز علاقه مندی یا عدم علاقه مندی به استفاده از مزایای قانونی حق تقدم خرید سهام اقدام فرمائید.

بدیهی است که مسئولیت عدم تکمیل فرم در مهلت تعیینی بدون عذر موجه قانونی، بر عهده ی شخص سهامدار خواهد بود.

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

احتمال شروع مذاکره ایران و آمریکا تائید شد