14

بهمن

1404


سلامت

02 آذر 1404 13:32 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، شهرام شعیبی، مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو گفت: بخشی از نیاز کشور از مسیر واردات تأمین می‌شود و خطوط تولید داخلی نیز برای تهیه مواد اولیه و بسته‌بندی وابسته به منابع ارزی هستند.

وی اظهار داشت: هرگونه تأخیر در تخصیص ارز می‌تواند فرآیند سفارش‌گذاری و ترخیص محموله‌ها را با وقفه مواجه کند و این موضوع مستقیماً بر سطح موجودی انبارها اثر می‌گذارد.

شعیبی ادامه داد: تولیدکنندگان بر اساس ظرفیت برنامه‌ریزی‌شده فعالیت می‌کنند و استمرار این روند نیازمند دسترسی پایدار به مواد اولیه است.

وی گفت: ذخایر موجود تنها برای مدت محدودی پاسخگوست و ادامه روند فعلی می‌تواند بر توان تأمین مستمر بازار تأثیر بگذارد.

شعیبی با اشاره به مصرف بالای شیرخشک در کشور، تاکید کرد: پایداری تأمین این کالا باید در اولویت قرار گیرد.

وی گفت: هرگونه وقفه در تأمین ارز می‌تواند موجب کمبود در شبکه توزیع و ایجاد فشار بر بازار شود و لازم است دستگاه‌های مسئول، تأمین ارز این بخش را در دستور کار فوری قرار دهند.

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

آتش سوزی اتاق یک واحد آپارتمان در بندرعباس