13

بهمن

1404


شهرستان‌ها

03 دی 1404 14:01 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، جانشين فرمانده انتظامي استان در تشريح اين خبر گفت: مأموران انتظامي مستقر در ايستگاه بازرسي بونجي شهرستان سيريک در راستاي مقابله با قاچاق کالا و ارز روز گذشته حين کنترل و بازرسي خودروهاي عبوري به يک دستگاه خودرو وانت نيسان يخچالدار مشکوک شده و دستور توقف دادند.

وي افزود: ماموران جهت بررسي خودرو را متوقف و در بازرسي از آن 2 تن انواع ماهي قاچاق کشف و در اين رابطه يک متهم راننده خودرو را دستگير کردند.

سرهنگ تيمور دولتياري ارزش اين محموله قاچاق کشف شده را برابر اعلام نظر کارشناسان اقتصادي 9 ميليارد ريال عنوان کرده و افزود : متهم دستگير شده با تشکيل پرونده جهت سير مراحل قانوني به دستگاه قضائي معرفي شد.

اين مقام انتظامي استان خاطر نشان کرد: برخورد با قاچاقچيان کالا و ارز به صورت قاطع و مستمر در دستور کار مي باشد که در اين راستا تعامل و همکاري بيش از پيش شهروندان با پليس در اطلاع رساني و اعلام موارد مشکوک و مظنون از طريق سامانه فوريت هاي پليسي 110 موجب حمايت بيشتر از توليد ملي مي شود.

دیدگاه ها (0)
img

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

روسیه تهدید به استفاده از سلاح اتمی کرد

پایان سبز بورس و فرابورس؛ جهش شاخص‌ها با رشد پرقدرت معاملات

قیمت طلا و سکه امروز ۱۳ بهمن؛ سکه ۱۰ میلیون تومان ریخت

جام ملت‌های فوتسال آسیا وارد مرحله مرگ و زندگی شد

۶۰ درصد روستابازارها به کالابرگ متصل هستند/ گندم کیفی وارد بورس کالا می شود

کلاس‌های آموزشی دانشجویان علوم پزشکی توانبخشی تا پایان سال مجازی شد

ساماندهی علائم ترافیکی در محور منبع آب به کهورستان

وابستگان نظامی کشورهای اروپایی از ایران اخراج شوند

توقیف محموله غذای حیوانات خانگی در قشم

خـبر فوری:

احتمال شروع مذاکره ایران و آمریکا تائید شد