13

بهمن

1404


سیاسی

18 دی 1404 10:08 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل به نقل از فارس؛ وزیر خارجه در صدر هیئتی سیاسی و اقتصادی برای دیدار با مقامات لبنان عازم بیروت شد.

سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه صبح امروز (پنجشنبه) ۱۸ دی ماه ۱۴۰۴ در رأس هیأتی سیاسی و اقتصادی برای دیدار با مقامات لبنان عازم بیروت شد.

اسماعیل بقائی سخنگوی دستگاه دیپلماسی، حمید قنبری معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، مهدی شوشتری دستیار وزیر و مدیرکل غرب آسیا و شمال آفریقا از جمله همراهان وزیر خارجه در این سفر هستند.

رئیس دستگاه دیپلماسی دیروز در جمع خبرنگاران از سفر امروز پنجشنبه خود به لبنان خبر داد و گفت: روابط ما با لبنان از قدیم همیشه وجود داشته و با کل مجموعه لبنان و دولت لبنان و به دنبال گسترش روابط هستیم و انگیزه هم در طرف ما و هم طرف لبنانی وجود دارد.

عراقچی گفت: هیأت اقتصادی هم برای بررسی جنبه‌های اقتصادی و تجاری در روابط دو کشور من را همراهی خواهد کرد و امیدواریم به یک رابطه بسیار خوب برگردیم.

دیدگاه ها (0)
img

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

روسیه تهدید به استفاده از سلاح اتمی کرد

پایان سبز بورس و فرابورس؛ جهش شاخص‌ها با رشد پرقدرت معاملات

قیمت طلا و سکه امروز ۱۳ بهمن؛ سکه ۱۰ میلیون تومان ریخت

جام ملت‌های فوتسال آسیا وارد مرحله مرگ و زندگی شد

۶۰ درصد روستابازارها به کالابرگ متصل هستند/ گندم کیفی وارد بورس کالا می شود

کلاس‌های آموزشی دانشجویان علوم پزشکی توانبخشی تا پایان سال مجازی شد

ساماندهی علائم ترافیکی در محور منبع آب به کهورستان

وابستگان نظامی کشورهای اروپایی از ایران اخراج شوند

توقیف محموله غذای حیوانات خانگی در قشم

خـبر فوری:

هویت جان‌باختگان حادثه انفجار در بلوار معلم بندرعباس اعلام شد