14

بهمن

1404


ورزشی

01 بهمن 1404 13:10 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، تیم ملی بسکتبال ایران در پنجره دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۷ دو دیدار در لبنان خواهد داشت. دیدار ایران و اردن در ۸ اسفند (۲۷ فوریه ۲۰۲۶) و دیدار ایران و سوریه در ۱۱ اسفند (۲ مارس ۲۰۲۶) برگزار خواهد شد و قرار است اردوی آماده‌سازی تیم ملی از نیمه دوم بهمن آغاز شود.

محسن معزی دبیر فدراسیون بسکتبال در مورد زمان آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال و بازگشت سرمربی تیم ملی اظهار کرد: ما از ۱۵ بهمن به بعد می‌توانیم اردوی تیم ملی را آغاز کنیم. در تلاش هستیم که از این تاریخ اردو با حضور سوتیریس مانولوپولوس آغاز شود.

او در مورد بازگشت سرمربی یونانی به ایران برای این اردو گفت:‌ در جنگ ۱۲ روزه هم سوتیریس از طریق فرودگاه مشهد به ایران آمد. به امید خدا از نیمه دوم بهمن می‌توانیم اردو را با حضور سرمربی آغاز کنیم.

دبیر فدراسیون بسکتبال در پایان در خصوص بازگشت میزبانی پنجره دوم به ایران گفت:‌ خیر امکان پذیر نیست و همچنان لبنان میزبان است اما بررسی می‌کنیم تا اگر شرایط فراهم باشد یک اردوی تدارکاتی در قطر داشته باشیم.

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

بیشترین آلودگی ماینر، مربوط به غرب هرمزگان است