14

بهمن

1404


اقتصادی

03 بهمن 1404 11:31 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، حمیدرضا کاشانی، رئیس اتحادیه مرکزی مرغداران میهن در گفت‌و‌گو با ایلنا با اشاره به کاهش ۴۰ درصدی خرید تخم مرغ ازسوی مردم بعد از حذف ارز ترجیحی نهاده‌های دامی که موجب افزایش قیمت این محصول در بازار شد، گفت: قیمت تخم مرغ بعد از حذف ارز ترجیحی نهاده‌های دامی تقریبا ۴۰ درصد افزایش داشته است. 

وی افزود: قیمت تمام‌شده تخم مرغ درب مرغداری در شرایط کنونی، ۲۰۰ هزار تومان است که در بازار ۱۴۰ هزار تومان فروخته می‌‎شود. 

کاهش تقاضای تخم مرغ بعد از گرانی‌ها 

رئیس اتحادیه مرکزی مرغداران میهن در پاسخ به این سوال که «آیا تقاضای تخم مرغ در شرایط کنونی کاهش یافته یا افزایش؟» گفت: تقاضا در حدود ۴۰ درصد کاهش یافته است. 

کاشانی افزود: با سیاست اشتباه وزارت جهاد کشاورزی در سرکوب قیمت‌ها و مداخله در صادرات، تولیدکننده در شرایط کنونی محصول خود را با زیان می‌فروشد و چون پروسه تولید تخم مرغ بلندمت است، تاثیر این اقدامات به صورت افزایش قیمت در سال آینده در سفره مردم نمایان خواهد شد زیرا اگر تولید با کاهش روبرو شود، تاثیر خود را به صورت مستقیم بر سفره مردم می‌گذارد. 

حذف ارز ترجیحی بدون برنامه انجام شد 

رئیس اتحادیه مرکزی مرغداران میهن در مورد تبعات حذف ارز ترجیحی نهاده‌های دامی بر تولید تخم مرغ، گفت: هیچ پیش‌بینی‌ای برای بخش تولید کشور بعد از آزادسازی بدون برنامه قیمت نهاده‌های دامی صورت نگرفت و این موضوع باعث شد که هزینه تولید ۴ برابر و سرمایه در گردش مورد نیاز واحدهای تولیدی تا ۵ برابر افزایش پیدا کند؛ ولی متاسفانه برای سرمایه در گردش و ۲.۵ برابر شدن هزینه تولید هیچ تدابیری ازسوی وزارت جهاد کشاورزی اندیشیده نشده است. 

کاشانی افزود: متاسفانه آسیب‌هایی که از ابتدای امسال تاکنون به بخش تولید تخم مرغ کشور خورده، باعث شده که تولید کاهش یابد. 

خودداری از صدور مجوز بهداشتی صادرات تخم مرغ 

رئیس اتحادیه مرکزی مرغداران میهن با بیان اینکه این صنعت ۴ سال بود که علاوه بر تامین نیاز داخل، به کشورهای دیگر هم صادرات داشت، گفت: با این سیاست‌های اشتباه دوباره به سمتی می‌رویم که تا یک سال آینده دوباره به جای صادرکننده، واردکننده تخم مرغ شویم. 

کاشانی افزود: این مشکل مربوط به سیاست‌های مداخله‌ای معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی است که از صدور مجوز بهداشتی  صادرات تخم مرغ خودداری می‌کنند. 

سردرگمی بخش تولید تخم مرغ به دلیل سیاست‌های اشتباه 

رئیس اتحادیه مرکزی مرغداران میهن با انتقاد از سیاست‌های سازمان پشتیبانی امور دام گفت: این سازمان به جای حمایت از تولیدکننده، پول تخم مرغی که ۷ ماه پیش با قیمت ۶۰ هزار تومان خریداری کرده است را نمی‌دهد. 

کاشانی ادامه داد: به دلیل سیاست‌های عدم پاسخگویی این بخش، سردرگمی عجیبی در بخش تولید تخم مرغ اتفاق افتاده است. 

وی قیمت تخم مرغ در سطح بازار را اینگونه اعلام کرد: قیمت تخم مرغ در حال حاضر کیلویی ۱۴۰ هزار تومان و شانه‌ای ۲۶۰ تا ۲۷۰ هزار تومان درب مرغداری و در بازار شانه‌ای ۳۶۰ تا ۴۵۰ هزار تومان فروخته می‌شود. 

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

تکذیب خبر واریز کالابرگ ۴ میلیونی ویژه ماه رمضان