13

بهمن

1404


ورزشی

03 بهمن 1404 18:26 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، تیم‌های فوتبال ذوب‌آهن و استقلال از ساعت ۱۶:۱۵ امروز جمعه ۳ دی‌ماه در چارچوب هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال جام خلیج فارس در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان به مصاف هم رفتند.

میثم حیدری با کمک‌های محمدعلی پورمتقی و صادق رستمی قضاوت این مسابقه را بر عهده داشتند.

دو تیم در شرایط کاملا متفاوت مقابل هم قرار گرفتند؛ استقلال با ۲۸ امتیاز برای نزدیک شدن به صدر و کسب اولین برد در نیم‌فصل دوم تلاش می‌کرد. با توجه به نتیجه رقم خورده در بازی پرسپولیس و سپاهان، استقلال این فرصت را داشت که با پیروزی در این مسابقه به صدر جدول برسد.

در سوی دیگر ذوب‌آهن که در رده پانزدهم و یکی مانده به آخر جدول قرار داشت، در تلاش برای فرار از بحران بود.

استقلال بازی را رو به جلو شروع کرد و در دقیقه ۴ اولین موقعیت جدی برای این تیم به‌دست آمد. ارسال علیرضا کوشکی از سمت چپ با ضربه روزبه چشمی در داخل شش قدم را داود نوشی صوفیانی با یک واکنش دیدنی دفع کرد تا آبی‌پوشان به یک گل زودهنگام نرسند.

استقلال در ادامه جریان بازی را در اختیار داشت و توپ بیشتر در نیمه زمین ذوب‌آهن در گردش بود. در دقیقه ۲۶ استقلال باز هم صاحب یک موقعیت خطرناک شد اما ضربه سر آرام محمدحسین اسلامی روی ارسال امیرمحمد رزاقی‌نیا در حالی که هیچ بازیکنی روبروی او نبود را دروازه‌بان ذوب‌آهن به راحتی در اختیار گرفت.

در دقیقه ۳۳ باز هم روی یک حمله سمت چپ، رزاقی‌نیا با پاس به عقب کوشکی در داخل محوطه جریمه صاحب توپ شد اما ضربه او با بی‌دقتی از دست رفت تا این موقعیت هم به گل برای استقلال منجر نشود.

در نهایت استقلال و ذوب‌آهن با تساوی بدون گل در نیمه اول به کارشان پایان دادند.

در نیمه دوم بازی آرام‌تر دنبال شد و پس از گذشت ۲۵ دقیقه بود که اولین موقعیت جدی رقم خورد. در دقیقه ۷۱ شوت محمد مرتضوی از پشت محوطه جریمه به شکل خطرناکی از کنار دروازه استقلال به بیرون رفت.

در ۱۵ دقیقه پایانی فشار استقلال برای زدن گل برتری بیشتر شد. در دقیقه ۸۵ اسماعیل قلی‌زاده با پاس پشت دفاع منیر الحدادی با نوشی صوفیانی تک به تک شد اما ضربه قلی‌زاده را دروازه‌بان ذوب‌آهن دفع کرد تا با یک سیو دیگر مانع رسیدن استقلال به گل شود.

در نهایت ذوب‌آهن و استقلال با تساوی بدون گل به کارشان پایان دادند.

استقلال با این تساوی فرصت رسیدن به صدر را از دست داد و با ۲۹ امتیاز در رده چهارم قرار گرفت.

ذوب‌آهن هم با این تساوی ۱۵ امتیازی شد و در رده پانزدهم و ماقبل آخر جدول باقی ماند.

ترکیب اولیه ذوب‌آهن:

داود نوشی صوفیانی، نادر محمدی، آرش قادری، عرفان قهرمانی، پدرام قاضی‌پور، جلال‌الدین علی محمدی، حسن شوشتری، پویا مختاری، سبحان خاقانی ، محمدعلی خالدی و علیرضا کاظمی

سرمربی: قاسم حدادی‌فر

ترکیب اولیه استقلال:

حبیب فرعباسی، سامان فلاح، رستم آشورماتوف، صالح حردانی، حسین گودرزی، امیرمحمد رزاقی‌نیا، روزبه چشمی، محمدحسین اسلامی، اسماعیل قلی‌زاده، علیرضا کوشکی و سعید سحرخیزان

سرمربی: ریکاردو ساپینتو

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

هویت جان‌باختگان حادثه انفجار در بلوار معلم بندرعباس اعلام شد