سیاسی
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: داشتن قانون برای برگزاری تجمعات اعتراضی یک مطالبه به حق از سوی مردم است و مجلس قطعا این موضوع را با جدیت دنبال خواهد کرد.
به گزارش صبح ساحل، سیدجواد حسینی کیا، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر ضرورت فراهم کردن بستر قانونی برای اعتراضات مردمی گفت: این ضرورت وجود دارد که مجلس برای برگزاری تجمعات سیاسی و صنفی قانونی تصویب کند. اگر صنفی مشکل یا اعتراضی دارد، باید بتواند در چارچوب های قانونی اعتراض خود را به گوش حاکمیت برساند و حاکمیت نیز بتواند این مطالبات و مشکلات را بررسی کند.
مجلس قانون برگزاری تجمعات را با جدیت دنبال خواهد کرد
وی در ادامه با بیان اینکه داشتن قانون برای برگزاری تجمعات قطعا یک مطالبه به حق است، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی قطعا این موضوع را با جدیت دنبال خواهد کرد. تاکنون نیز جلسات متعددی در این زمینه در مجلس برگزار شده است. مجلس تلاش خواهد کرد تا قانون برگزاری تجمعات به سرانجام برسد.
گرانی برای همه ماست
نایب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با تاکید بر اینکه صف معترض از اغتشاشگر جدا است، تصریح کرد: واقعیت این است که گرانی برای همه ماست. مشکلات اقتصادی برای همه ماست. همه باید دست به دست هم داده تا کشور را بسازیم. نکته حائز اهمیت این است که اگر ۱۰ مشکل وجود دارد ما نباید آن را به ۲۰ مشکل تبدیل کنیم. همه باید تلاش کنیم تا مشکلات برطرف شود. قطعا معترضان در عین اینکه معترض هستند اما پای نظام خود ایستاده اند.
جدیدترین اخبار
منشا بوی گاز احتمالاً از کشتیهای حامل سوخت گاز مایع است
سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد
فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد
بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان
روسیه تهدید به استفاده از سلاح اتمی کرد
پایان سبز بورس و فرابورس؛ جهش شاخصها با رشد پرقدرت معاملات
قیمت طلا و سکه امروز ۱۳ بهمن؛ سکه ۱۰ میلیون تومان ریخت
جام ملتهای فوتسال آسیا وارد مرحله مرگ و زندگی شد
۶۰ درصد روستابازارها به کالابرگ متصل هستند/ گندم کیفی وارد بورس کالا می شود
کلاسهای آموزشی دانشجویان علوم پزشکی توانبخشی تا پایان سال مجازی شد
ساماندهی علائم ترافیکی در محور منبع آب به کهورستان
وابستگان نظامی کشورهای اروپایی از ایران اخراج شوند
توقیف محموله غذای حیوانات خانگی در قشم
هنرستان کارودانش دکتر حسابی ۲ در میناب به بهره برداری رسید
مدرسه ۹ کلاسه صاحبالزمان(عج) در شهرستان میناب به بهرهبرداری رسید