13

بهمن

1404


شهرستان‌ها

05 بهمن 1404 16:45 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، سرهنگ علی اکبر نظری اظهار کرد: مأموران انتظامی پاسگاه گهکم شهرستان حاجی آباد در ادامه طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، روز گذشته حین گشت زنی و کنترل محور حاجی آباد به بندرعباس در حوالی تونل تنگ زاغ به یک دستگاه کامیون تریلی کشنده تانکر پارک شده در حاشیه جاده مشکوک شده و موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: در بررسی های بعمل آمده مشخص شد راننده کامیون با فک پلمب بار در حال تخلیه و فروش سوخت می باشد که در بازرسی از کامیون مورد نظر ۲۹ هزار لیتر گازوئیل قاچاق کشف و ضبط شد.

این مسئول انتظامی ارزش مالی سوخت کشف شده از این کامیون را بنا به اعلام نظر کارشناسان اقتصادی ۱۴ میلیارد ریال عنوان نموده و اظهار داشت: در این رابطه یک متهم دستگیر و با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شد.

دیدگاه ها (0)
img
خـبر فوری:

هویت جان‌باختگان حادثه انفجار در بلوار معلم بندرعباس اعلام شد