14

بهمن

1404


اجتماعی

06 بهمن 1404 13:28 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، حامد شکوهی مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان اظهار کرد: تاکنون در استان هرمزگان تعداد ۷۷۱۹ پرونده به مساحت ۸۸ هزار و ۶۷۰ هکتار برای طرح‌های کشاورزی و غیرکشاورزی واگذار شده که از این تعداد، در سال جاری ۱۳۷ پرونده به مساحت ۹۹۳ هکتار به عنوان واگذاری اولیه به متقاضیان اختصاص یافته است.

شکوهی با اشاره به نقش نظارتی کمیسیون هیأت نظارت ماده ۳۳، گفت: در راستای صیانت از اراضی و اجرای دقیق تعهدات قراردادی، تعداد ۱۱۴۰ فقره واگذاری به دلیل عدم پیشرفت فیزیکی مناسب در موعد مقرر فسخ شده که ۶۳ مورد آن با مساحت ۸۰۵ هکتار مربوط به سال جاری است.

وی در ادامه به اقدامات حفاظتی از اراضی کشاورزی اشاره و تصریح کرد: در سال جاری ۶۰۰ مورد تغییر کاربری غیرمجاز توسط کارشناسان گشت شهرستان‌ها شناسایی شده که برای متخلفان اخطاریه توقف عملیات صادر شده و برای ۱۰۵ مورد حکم تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی اخذ شده است. همچنین ۲ مورد احکام قطعی قلع و قمع در سال جاری اجرا شده است.

شکوهی در خصوص تغییر کاربری‌های مجاز نیز بیان کرد: تاکنون ۱۰۲۰ مجوز تغییر کاربری در چارچوب قانون و توسط کمیسیون ماده ۱ استان برای طرح‌های صنایع تبدیلی، گلخانه، دام و طیور و دیگر طرح‌های غیرکشاورزی صادر شده که این اراضی به صورت مستمر تحت نظارت دوره‌ای کارشناسان قرار دارند.

در بخش دیگری مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان به اجرای قانون تعیین تکلیف و ساماندهی اراضی اشاره کرد و گفت: از ۶۰۶ پلاک احصاشده در سطح استان، تعداد ۵۳۹ پلاک با مساحت ۱۵۴ هزار هکتار به عنوان اراضی غیرملی در کمیسیون رفع تداخلات تثبیت و تعیین تکلیف شده‌اند.

وی در پایان بر تداوم نظارت، صیانت از اراضی کشاورزی، شفافیت در واگذاری‌ها و همکاری نزدیک با دستگاه‌های اجرایی و رسانه‌ها تأکید کرد.

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

تکذیب خبر واریز کالابرگ ۴ میلیونی ویژه ماه رمضان