14

بهمن

1404


اجتماعی

09 بهمن 1404 11:09 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل مهدی نوید ادهم، در خصوص آخرین اقدامات انجام شده در جهت کاهش سن ورود به پیش دبستانی گفت: این موضوع در شورای عالی آموزش و پرورش باید مطرح شود که هنوز مطرح نشده، آموزش و پرورش نیز در این زمینه مصوبه‌ای ندارد؛ بنابراین همان قوانین و مقررات قبلی پابرجاست.

وی افزود: اینکه پیش دبستانی در اولویت کار آموزش و پرورش و جامعه خیرین است، بحث کاملا درستی است و خیرین به این موضوع پرداخته‌اند.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه کاهش سن ورود به پیش دبستانی در دست برنامه است اما هنوز مصوب نشده، ادامه داد: تا زمانی که مصوب نشود همان قوانین قبلی اجرا می‌شود.

نوید ادهم با بیان اینکه اگر بتوانیم شرایط را فراهم کنیم، هر چه سن یادگیری با رعایت ملاحظات یادگیری، کمتر باشد (نه اینکه سر کلاس حضور یابند و کتاب درسی جلوی آن‌ها باز باشد بلکه به اقتضای شرایط سنی و شرایط ویژه روحی و روانی بچه‌ها)، یادگیری در این حوزه اثر بخش خواهد بود، گفت: معلم توانمند، کتاب درسی مناسب، بازی‌های مناسب و هر آنچه که مناسب اقتضای سن بچه ها باشد، لازم و ضروری است.

وی اظهار کرد: وقتی گفته می‌شود بچه چهار ساله، نباید تصور شود که وی را سر کلاس نشانده و کتاب درسی جلوی او باز می‌کنیم و می‌گوییم درس بخوان، این چنین موضوعی مورد نظر نیست.

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

هویت جان‌باختگان حادثه انفجار در بلوار معلم بندرعباس اعلام شد