14

بهمن

1404


ورزشی

13 بهمن 1404 13:33 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، دیدار تیم‌های آرامش مشهد و اروم کیا که بازی تعیین‌کننده‌ای برای هر دو تیم به ویژه تیم مشهدی بود، قرار بود روز ۲۲ آذرماه امسال به میزبانی ارومیه برگزار شود و دو تیم در صورت برد می‌توانستند روند صعود خود به مرحله بعد مسابقات لیگ دسته اول امیدهای کشور را تسریع ببخشند که البته این امیدواری برای مشهدی‌ها بسیار بیشتر از ارومیه‌ای‌ها بود.

اما حواشی بعد از این دیدار و شبهه تبانی در این مسابقه،‌ پای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال را به این مسابقه باز کرد و معلوم شد که تخلف قابل توجهی در این رقابت صورت گرفته و تیم مشهدی اصلا به ارومیه نیامده و بازی نکرده است.

با بررسی های کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، رای این مسابقه صادر شده و علاوه بر محرومیت های سنگین برای ارکان تیم مشهدی، تیم اروم کیای ارومیه هم محرومیت های قابل توجهی دریافت کرده است.

طبق اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، باشگاه اروم کیا به مدت پنج سال از هرگونه فعالیت ورزشی محروم شده است.

همچنین علی عسگرپور به عنوان مالک باشگاه، علیرضا محمدی سرمربی، عرفان علی پور مدیر، مهدی خالصی، هادی هاشمی، حبیب عباس زاده و محمدصابر عطایی از مربیان و فعالان باشگاه به ۱۰ سال محرومیت از هرگونه فعالیت رسمی مرتبط با فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی اعم از مدیریتی، فنی، اجرایی و اداری محکوم شدند.

لازم به ذکر است هرکدام از این افراد باید یک میلیارد ریال به حساب فدراسیون فوتبال جریمه پرداخت کنند.

همچنین ابوالفضل موسی زاده، مبین قهرمان پور، سبحان حیدرپور، محمد نوری، امید شیدایی، امیر رضا امیری، مهدی ابراهیم زاده، علی حسینی، مانی شاخگلدری، یاشار حیدریان، آرمان اشرفی سلطان احمدی، مهدیار عبداللهی، نیما عبدی، ئروبین آگوشی، آیدین رومی قراتپه و سام حسنی که در این دیدار و تبانی حضور داشتند، طبق حکم کمیته انضباطی به پنج سال محرومیت از هرگونه فعالیت رسمی مرتبط با فوتبال، فوتسال و فوتبال ساحلی اعم از مدیریتی، فنی، اجرایی و اداری محکوم شدند.

این افراد هم باید هرکدام ۵۰۰ میلیون ریال جریمه را پرداخت کنند.

البته کمیته انضباطی تصریح کرده است که این حکم قابل تجدینظرخواهی در کمیته استیناف خواهد بود.

با توجه به این آمار، فعالان فوتبالی در ارومیه در مجموع به ۱۵۰ سال محرومیت از فعالیت فوتبالی محکوم شده اند که میزان قابل توجهی به شمار می رود.

دیدگاه ها (0)
img

بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو

برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر

جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوق‌های ارزی در بورس اعلام شد

برگزاری حضوری کلاس‌های تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم

هزینه‌ معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت

قیمت‌گذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف می‌شود

خسارت میلیون دلاری شرط بندی‌ها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران

آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی

تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران

رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴

عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان

منشا بوی گاز احتمالاً از کشتی‌های حامل سوخت گاز مایع است

سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد

فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد

بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان

خـبر فوری:

هویت جان‌باختگان حادثه انفجار در بلوار معلم بندرعباس اعلام شد