سیاسی
صبح ساحل، سیاسی _ ملت بزرگ و خداجوی ایران اسلامی در سایه وحدت و همدلی و تبعیت از رهبری معظم به عنوان الگویی برای ملتهای بیدار جهان درآمده و توطئه های نخ نما شده استکبار کوچکترین خللی در عزم و اراده نظام اسلامی برای ایجاد و بسط جامعه ای نمونه و کفر ستیز نخواهد داشت.
صبح ساحل، سیاسی _ ملت بزرگ و خداجوی ایران اسلامی در سایه وحدت و همدلی و تبعیت از رهبری معظم به عنوان الگویی برای ملتهای بیدار جهان درآمده و توطئه های نخ نما شده استکبار کوچکترین خللی در عزم و اراده نظام اسلامی برای ایجاد و بسط جامعه ای نمونه و کفر ستیز نخواهد داشت.
علی دیرباز نماینده سابق مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی که از چهره های سیاسی، اجتماعی استان محسوب می شود با بیان این مطلب در مورد برخی تهدیدات استکبار جهانی علیه ایران اسلامی به صبح ساحل گفت: آنچه مبنا تهدیدات توخالی استکبار و در راس آن آمریکا ، انگلیس و اسرائیل علیه کشور حق طلب ماست ریشه در نابسامانی های اقتصادی و سیاسی و همچنین گسست های اجتماعی در این کشورها دارد. سران یاوه گو این کشورها با در ک شرایط بغرنج داخلی خود تنها راه رهایی از افکار عمومی جهان را شانتاِِِِژِهای رسانه ای علیه ایران اسلامی می دانند غافل از اینکه بزودی نظام های سرمایه داری به قول رهبر معظم انقلاب نفس های آخر خود را می کشد.
دیرباز تصریح کرد: البته یکی دیگر از دلایل اصلی این تهدیدات رشد فوق العاده کشور ما در زمینه های مختلف و تبدیل شدن به الگویی برای بیداری اسلامی ممالک تحت سلطه برخی دیکتاتورهاست که اینک ایران را به عنوان نقطه حرکت و جوشش علیه ستمگران جهانی می دانند. نماینده سابق مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به در پیش بودن انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: بدون شک نظام مقدس جمهوری اسلامی با برگزاری انتخابات های متعدد تمثیلی بی بدیل از مردم سالاری می باشد و انتخابات مجلس نهم که به قول حضرت امام (ره) در راس امور است از جایگاه بسیار بالایی برخوردار بوده و بنده معتقدم مردم غیور و با بصیرت ایران همچون گذشته با حضوری چشمگیر و فعالانه در آزمون پیش رو نشان خواهند داد که همواره در صحنه تصمیم گیری های کشور حضوری مسئولانه خواهند داشت.
دیریاز در پاسخ به این سئوال صبح ساحل که آیا در انتخابات مجلس نامزد خواهید شد؟ نیز گفت : آنچه برای بنده همیشه مهم بوده است خدمت صادقانه و بی ریا به مردم است، من معتقدم هرمزگان ظرفیت های بسیاری برای بالندگی و توسعه دارد، من ایمان دارم که فرزندان این خطه از کشور از توانمندترین نیروهای خدوم جامعه هستند. در واقع مهم این است که حضورم و تجربه ام منشاء خیر برای مردم باشد. وی اضافه کرد: طی ماه های اخیر اقشار مختلفی از مردم استان ، معتمدین و دلسوزان به بنده لطف داشته و درخواست حضورم در انتخابات مجلس را بعنوان کاندیدا از حوزه انتخابیه بندرعباس داشته اند که در این مورد توکل به خدای متعال نموده و قطعاً بزودی با بررسی جوانب مختلف تصمیم نهایی خود را اتخاذ خواهم کرد.
جدیدترین اخبار
بازگشت النصر به صدر در غیاب کریستیانو رونالدو
برگزاری کمیسیون پزشکی حج تمتع برای ۲۹۵ زائر
جزئیات جدید از نحوه فعالیت صندوقهای ارزی در بورس اعلام شد
برگزاری حضوری کلاسهای تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم
هزینه معیشت دی به بهمن ماه ۱۰ میلیون تومان افزایش یافت
قیمتگذاری خودرو هفته آینده تعیین تکلیف میشود
خسارت میلیون دلاری شرط بندیها بعد از حمله نکردن ترامپ به ایران
آغاز پروازهای تهران - نجف و بالعکس از ۱۳ بهمن/ از سرگیری پروازهای استانبول به زودی
تحریمهای جدید انگلیس علیه ایران
رکوردشکنی بازدهی و سودآوری پالایش نفت بندرعباس در بازار سرمایه/رشد ۱۷۳ درصدی سهام شبندر و ثبت سود ۵۳ همتی در ۹ ماهه ۱۴۰۴
عقبگرد دلار به کانال 154 هزار تومان
منشا بوی گاز احتمالاً از کشتیهای حامل سوخت گاز مایع است
سرمربی لژیونرهای ایرانی در الوحده مشخص شد
فهرست کالاهای اساسی مشمول بسته حمایت از صنایع ابلاغ شد
بنیامین فرجی در جمع چهار نفر برتر جوانان جهان