ورزشی
فولاد هرمزگان جام قهرمان لیگ زیر چهارده سال شهرستان بندرعباس را بالای سر برد.
به گزارش صبح ساحل، هفته پایانی لیگ برتر فوتبال زیر ۱۴ سال شهرستان بندرعباس با قهرمانی مقتدرانه تیم فولاد هرمزگان به پایان رسید.
در هفته پایانی مسابقات لیگ برتر فوتبال زیر ۱۴ سال شهرستان بندرعباس تیم فولاد هرمزگان موفق شد از سد تیم قائم بندرعباس عبور کند و مقتدرانه بر سکوی قهرمانی ایستاد.
در این مسابقات که با حضور ۱۱ تیم برگزار شد، فولاد هرمزگان با ۱۰ برد از ۱۰ دیدار کسب ۳۰ امتیاز، ۵۶ گل زده و یک گل خورده بر سکوی نخست ایستاد و جام قهرمانی را بالای سر برد.
همچنین عظیم جهانگیری سرمربی فولاد هرمزگان به عنوان مربی اخلاق، امیر حافظ نورالدینی کاپیتان فولاد هرمزگان به عنوان فنی ترین بازیکن، امیرحافظ نورالدینی و عبدالرضا زارعی به عنوان بهترین گلزنان و کیان خرمی به عنوان بازیکن اخلاق این مسابقات انتخاب شدند.
تیم زیر ۱۳ سال فولاد هرمزگان در این مسابقات با هدایت جعفر غلامی در رتبه پنجم این رقابت ها ایستاد.
حسن رئیسی سرپرست، عظیم جهانگیری سرمربی، بهنام زادمهر و جعفر روحی مربی، حسام رستگار پزشکیار و حسین اسفندی پشتیبانی تیم فولاد هرمزگان در این مسابقات بودند.


به این مطلب امتیاز دهید:
نظرسنجی
جدیدترین اخبار
آسمان عربستان سعودی بهاستثنای اماکن مقدس ناامن است
اسامی داوران هفته نهم لیگ برتر اعلام شد
آمریکا تحریمهای جدید مرتبط با ایران اعمال کرد
آغاز بازیهای پاراآسیایی ناگویا از جمعه برای نمایندگان ایران در دو رشته
"سینا جعفری" جام طلایی را به خانه برد
آتشسوزی یک نفتکش متخلف دیگر در تنگه هرمز
عراقچی: روابط تاریخی ایران و یمن باید تقویت شود
تقدیر هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی هرمزگان از پرستاران
بازگشایی ۹۰ روزه کارتهای بازرگانی مسدودشده واحدهای تولیدی صادراتمحور
واکنش رسمی رئیس AFC به تعویق جام ملت های آسیا
تسهیلات کم بهره برای مددجویان بهزیستی هرمزگان
مراقب پیامهای مشکوک با عنوان پیگیری پرونده تحصیلی باشید
جزئیاتی از پرونده ۱۰.۵ میلیون دلاری «FNDK» در تالش
حمید علیدوستی در بیمارستان بستری شد
شمار شهدای جنگ غزه به ۷۴ هزار و ۳۹۶ نفر رسید
سلام، من دستیار هوشمند گروه رسانه ای صبح ساحل هستم
از خبر، عکس، ویدئو، PDF روزنامه، هواشناسی، اوقات شرعی، تقویم و ساعت سایت بپرسید. گفتگو روی همین دستگاه ذخیره میشود.