14

شهریور

1405

آمار مطالعه شما
  • در این صفحه ۰ ثانیه
  • مجموع مطالعه ۰ ثانیه
مهمان
img

بین الملل

16 مرداد 1405 10:50 118 بازدید 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، هم‌زمان با تشدید تنش‌ها میان ایران و آمریکا، رسانه آمریکایی گزارش داد دونالد ترامپ از افشای کاهش شدید ذخایر مهمات ارتش آمریکا به‌شدت خشمگین شده و وزارت دادگستری را مأمور شناسایی و پیگرد عاملان افشای این اطلاعات کرده است.

، شبکه خبری سی‌ان‌ان گزارش داد دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از انتشار گزارش‌هایی درباره کاهش شدید ذخایر مهمات این کشور ابراز نارضایتی کرده و گفته است که افشای این اطلاعات، در بحبوحه تشدید تنش‌ها با ایران، تصویری از آسیب‌پذیری راهبردی آمریکا ارائه می‌دهد.

بر اساس این گزارش، ترامپ در نشست سطح بالای کابینه در کمپ دیوید، مستقیماً از مقام‌های ارشد دولت درباره گزارش‌های رسانه‌ای مربوط به کاهش ذخایر موشکی آمریکا توضیح خواسته است.

سی‌ان‌ان نوشت اگرچه رئیس‌جمهور آمریکا ماه‌ها از محدودیت ذخایر تسلیحاتی اطلاع داشته، اما از علنی شدن این کمبودها در زمانی که واشنگتن تلاش می‌کند با تهدید نظامی بر تهران فشار وارد کند، به‌شدت خشمگین است.

به نوشته این رسانه، ترامپ در گفت‌وگو با خبرنگاران مدعی شد آمریکا «مقادیر عظیمی مهمات، به‌ویژه از برخی انواع خاص» در اختیار دارد و همچنین در شبکه‌های اجتماعی اعلام کرد شرکت‌های صنایع دفاعی آمریکا با سرعتی بی‌سابقه در حال احداث تأسیسات جدید تولید تسلیحات هستند!

با این حال، دولت آمریکا ضمن پذیرش ضمنی صحت گزارش‌های منتشرشده درباره کاهش ذخایر، وزارت دادگستری را مأمور شناسایی افرادی کرده است که متهم به افشای اطلاعات محرمانه درباره موجودی مهمات هستند.
به گفته مقام‌های آمریکایی، هدف این تحقیقات، پیگرد قضایی عاملان افشای اطلاعات و درخواست احکام حبس طولانی‌مدت برای آنهاست.

این گزارش در ادامه به جزئیات کاهش ذخایر تسلیحاتی آمریکا پرداخت و نوشت ارتش این کشور از زمان آغاز جنگ، نزدیک به ۸۰ درصد موشک‌های رهگیر سامانه «تاد» و حدود نیمی از ذخایر موشک‌های پاتریوت خود را مصرف کرده است.

بر اساس برآوردهای پیش از جنگ، آمریکا حدود ۲۲۰۰ فروند موشک رهگیر به‌روزشده پاتریوت و ۴۵۲ فروند موشک سامانه تاد در اختیار داشته است.

به نوشته سی‌ان‌ان، مصرف سریع این ذخایر، برنامه‌ریزان پنتاگون و همچنین شرکای منطقه‌ای آمریکا در خلیج فارس را نگران کرده است.

این گزارش می‌افزاید کشورهای حاشیه خلیج فارس که به سامانه‌های دفاعی آمریکا متکی هستند، نگرانند کاهش ذخایر رهگیرها، زیرساخت‌های حیاتی آنها را در برابر واکنش ایران به حمله احتمالی آمریکا آسیب‌پذیر کند.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
تبلیغ

دیدار محسنی اژه‌ای با عالی‌ترین مقام قضائی هند

نرخ نان‌های آزادپز در بندرعباس افزایش یافت؛ اعلام قیمت‌های جدید

انهدام مهمات جنگی در توکهور و هشتبندی؛ احتمال شنیده شدن صدای انفجار

شمار جان باختگان سیل در نپال و چین از ۱۳۰۰ نفر گذشت

دو مرجع رسمی اطلاع‌رسانی درباره بنزین تعیین شدند

افزایش قیمت مواد غذایی در جهان

فولاد هرمزگان و پالایش نفت بندرعباس حریفان خود را شکست دادند

مصرف قند در خردسالی می‌تواند سلامت مغز را در بزرگسالی تحت تأثیر قرار دهد

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های حمل‌ونقل دریایی استان هرمزگان؛ پاکار: مردم بندر پای کار چرخه حمل‌ونقل و تجارت هستند/ عمان باید به مسیر جایگزین و هاب لجستیکی تجارت ایران تبدیل شود

گوشی پوکو X8 پاور با باتری اعجاب‌انگیز ۱۰٬۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی رونمایی شد

اعمال تحریم‌های ظالمانه جدید آمریکا علیه ایران

دو هرمزگانی عازم اردن شدند

آمریکا یک بانک ترکیه‌ای را در ارتباط با ایران تحریم کرد

نفرات اول تا چهارم مشخص شدند

تیم "زنده‌یاد حامد حسن‌پور " بر سکوی قهرمانی ایستاد

تبلیغ
خـبر فوری:

حملات دشمن آمریکایی به نقاطی در استان هرمزگان

آگهی:
دبستان دخترانه غیر دولتی پرسشگران خلاق

دبستان دخترانه غیر دولتی پرسشگران خلاق

بپرس!