25

مهر

1405

آمار مطالعه شما
  • در این صفحه ۰ ثانیه
  • مجموع مطالعه ۰ ثانیه
مهمان
img

سیاسی

05 شهریور 1405 19:20 182 بازدید 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، طاهر اندراب، سخنگوی وزارت خارجه پاکستان، امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران در اسلام‌آباد گفت پاکستان معتقد است تحریم‌های یکجانبه واشنگتن علیه تهران با قوانین بین‌المللی مطابقت ندارد و مسائل باید از طریق گفت‌وگو حل‌وفصل شوند.

در راستای افزایش فشارهای اقتصادی برای وادار کردن تهران به دادن امتیاز بعد از ناکامی در عملیات نظامی، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، دوشنبه از اعمال مجموعه‌ای از تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه ماریا زاخارووا هم امروز در اشاره به کارزار اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران که کشورهای مختلف را هدف قرار داده، گفت «ما تلاش‌ها برای مقابله با ابتکارات غیرقانونی را با همکاران ایرانی و سایر کشورهای ذی‌نفع هماهنگ خواهیم کرد».

چین هم اخیراً در واکنش به محدودیت‌ها و تهدیدهای جدید آمریکا علیه خریداران نفت ایران تأکید کرد که همکاری‌های پکن با تهران در چارچوب قوانین بین‌المللی است و به طرف آمریکایی هشدار داد که این همکاری‌ها نباید مختل یا تضعیف شود.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
تبلیغ تبلیغ
خـبر فوری:

کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد

آگهی:
عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

بپرس!

رادیو صبح ساحل

استریم زنده

صفحه رادیو