23

شهریور

1405

آمار مطالعه شما
  • در این صفحه ۰ ثانیه
  • مجموع مطالعه ۰ ثانیه
مهمان
img

ورزشی

10 شهریور 1405 10:47 138 بازدید 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، تیم شوتوکان داینامیک استان هرمزگان در سومین دوره رقابت‌های قهرمانی کشور سبک شوتوکان WDSKO که به میزبانی استان اصفهان برگزار شد، موفق به کسب ۵ مدال طلا، ۳ مدال نقره و ۴ مدال برنز شد.

این رقابت‌ها با حضور تیم‌هایی از استان‌های مختلف سراسر کشور برگزار شد و تیم شوتوکان داینامیک هرمزگان با حضور ۱۱ کاراته‌کا در رده‌های سنی ۹ تا ۴۵ سال، عملکردی درخشان از خود به نمایش گذاشت.

در بخش کومیته ، کیان رضایی، هومن ترکاشوند ومحمدآروین اکبرمحمدی مدال طلا گرفتند.‌ ابوالفضل ابراهیمی‌پور و بردیا صادقی: مقام دوم و مدال نقره کسب کردند. سپهر موسوی‌زادگان و امیرعباس زین‌الدینی مدال برنز دریافت کردند. در بخش کاتا، علی زین‌الدینی و امیرعباس زین‌الدینی مقام اول و مدال طلا کسب کردند. محمدرضا موسوی‌زادگان و علیرضا علیزاده مدال برنز گرفتند.

هدایت تیم هرمزگان در این مسابقات بر عهده خلیل هیتاوی و اتابک حاجبی بود. همچنین محمود مقبلی، داور شایسته هرمزگانی، در این رقابت‌ها به قضاوت پرداخت.

تیم شوتوکان داینامیک هرمزگان در پایان این مسابقات، موفق به کسب کاپ اخلاق مسابقات هم شد.

در حاشیه این مسابقات از خانواده شهدای مدرسه شجره طیبه میتاب نیز تجلیل به عمل آمد‌.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
تبلیغ تبلیغ
خـبر فوری:

هشدار نارنجی برای ارتفاعات هرمزگان؛ بشاگرد در خطر سیلاب

آگهی:
دبستان دخترانه غیر دولتی پرسشگران خلاق

دبستان دخترانه غیر دولتی پرسشگران خلاق

بپرس!