بین الملل
کره جنوبی:
دفتر ریاستجمهوری کره جنوبی اعلام کرد که هنوز تصمیمی درباره اعزام نیروی نظامی به تنگه هرمز اتخاذ نشده است. این اعلامیه پس از انتشار گزارشهایی مبنی بر احتمال اعزام نیروها تا پایان سال جاری صورت گرفت و تأکید کرد که بررسیها در این زمینه همچنان ادامه دارد.
به گزارش صبح ساحل، دفتر ریاستجمهوری کره جنوبی اعلام کرد که هنوز تصمیمی درباره اعزام نیروی نظامی به تنگه هرمز اتخاذ نشده است.
در پی انتشار گزارشهای رسانهای مبنی بر اینکه کره جنوبی در تدارک اعزام نیروهای نظامی به تنگه هرمز تا پایان سال جاری است، دفتر ریاستجمهوری کره امروز اعلام کرد که هیچ تصمیمی در این خصوص گرفته نشده و بررسیها همچنان ادامه دارد.کره جنوبی برای تأمین امنیت این آبراه حیاتی برای عرضه جهانی نفت، تحت فشار دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا قرار دارد.
به این مطلب امتیاز دهید:
نظرسنجی
جدیدترین اخبار
بازار داغ نوبتفروشی بنزین در دیوار بندرعباس
ادعاها درباره افزایش چند برابری وثیقه تعهدات دستیاری پزشکی صحت ندارد
بررسی اعتبار کالابرگ برای متقاضیان جدید آغاز شد
سرشماری مجازی ۱۴۰۵ آغاز شد
کارتهای اضطراری سوخت سراسر کشور شناسنامه دار می شوند
عبدالله بستکی؛ روایتی از زندگی و فعالیتهای یک چهره محلی
یادداشتی به مناسبت روز جهانی باستانشناسی
هوش مصنوعی در مسیر تحول صنعت هرمزگان
آتشسوزی در کالیفرنیا؛ تخلیه هزاران نفر در پی وزش بادهای شدید
اگر پیامک افزایش کالابرگ دریافت نکردیم، چه کنیم؟
مهلت انتخاب محل خدمت متخصصان پذیرفته شده در آزمون گواهینامه تمدید شد
آتشسوزی ابرنفتکش در تنگه هرمز؛ ترامپ از توقف عبور کشتیهای ایرانی خبر داد
آخرین مهلت انصراف از پذیرش آزمون دستیاری اعلام شد
بیلی؛ گوریلی که برای بازگشت به طبیعت میجنگد
لغو ممنوعیت ترخیص برنج در فصل برداشت سال 1405 ابلاغ شد
کالابرگ کد ملیهای ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد
سلام، من دستیار هوشمند گروه رسانه ای صبح ساحل هستم
از خبر، عکس، ویدئو، PDF روزنامه، هواشناسی، اوقات شرعی، تقویم و ساعت سایت بپرسید. گفتگو روی همین دستگاه ذخیره میشود.