22

مهر

1405

آمار مطالعه شما
  • در این صفحه ۰ ثانیه
  • مجموع مطالعه ۰ ثانیه
مهمان
img

سلامت

17 شهریور 1405 09:53 108 بازدید 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل ، فرهاد حبیبی در نشستی با نمایندگان برخی شرکت‌های دارویی اظهار کرد: رعایت ضوابط تبلیغات دارویی موضوعی است که سازمان غذا و دارو نمی‌تواند نسبت به آن بی‌تفاوت باشد، چرا که نحوه ارائه اطلاعات درباره دارو با سلامت مردم و تصمیم‌گیری صحیح درباره مصرف فرآورده‌های دارویی ارتباط مستقیم دارد.

وی افزود: در عین حال، رویکرد سازمان غذا و دارو در مواجهه با مسائل و تخلفات تبلیغاتی، صرفاً برخورد سلبی نیست و تلاش می‌کنیم موضوعات ابتدا از مسیر گفت‌وگو، تذکر و تعامل با شرکت‌ها بررسی و اصلاح شود.

جانشین و دستیار اجرایی رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به نقش شرکت‌های دارویی در تأمین نیازهای کشور ادامه داد: شرکت‌ها عموما یک قلم دارویی فعالیت نمی‌کنند و بخش قابل‌توجهی از داروهای مورد نیاز کشور را تأمین می‌کنند و در شرایط دشوار ناشی از تحریم‌ها و محدودیت‌های موجود، بخشی از ظرفیت نظام دارویی کشور، همراه سازمان در مسیر تأمین دارو هستند.

حبیبی خاطرنشان کرد: به همین دلیل، در مواجهه با چنین موضوعاتی باید ضمن توجه جدی به قانون و ضوابط، شرایط فعالیت شرکت‌های دارویی و نقش آنها در تأمین دارو نیز مورد توجه قرار گیرد و مسائل تا حد امکان از طریق گفت‌وگو و تعامل حل‌وفصل شود.

وی گفت: انتظار سازمان غذا و دارو این است که شرکت‌های دارویی فعالیت‌های تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی خود را در چارچوب قوانین، ضوابط ابلاغی و اصول اخلاق حرفه‌ای انجام دهند و از انتشار محتوایی که می‌تواند موجب برداشت نادرست، ایجاد تقاضای غیرمنطقی یا مصرف ناصحیح دارو شود، پرهیز کنند.

دستیار اجرایی رئیس سازمان غذا و دارو گفت: هدف از برگزاری این نشست، ایجاد یک درک متقابل میان نهاد ناظر و شرکت‌های دارویی است تا ضمن رعایت ضوابط قانونی و الزامات سلامت‌محور، از ظرفیت شرکت‌های دارویی برای استمرار و تقویت تأمین داروی کشور نیز استفاده شود.

حبیبی افزود: تلاش می‌کنیم موضوعات موجود به صورت کارشناسی بررسی شود و با گفت‌وگو و همکاری، زمینه برای اصلاح موارد و ادامه فعالیت شرکت‌ها در چارچوب قانون فراهم شود.

به گفته وی، رویکرد سازمان غذا و دارو در این زمینه، ضمن تأکید بر اجرای دقیق ضوابط تبلیغات دارویی، بر گفت‌وگو، تعامل و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دارویی برای حفظ و تقویت تأمین دارو در کشور است.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
تبلیغ

درمان رایگان دهک‌های پایین در پژوهشگاه ملی سرطان جهاددانشگاهی

افت ۳۴ هزار واحدی شاخص کل بورس در آخرین روز کاری هفته

هشدار ناسا درباره خطر شوک الکتریکی برای فضانوردان در ماه

کشتی کانتینر بر متخلف با ۲۵۰۰ کانتینر در جنوب تنگه هرمز غرق شد

کشف ۲۰۳ کیلوگرم تریاک در تعقیب گریز پلیس هرمزگان با قاچاقچیان

ثبت رکوردی جدید برای دمای اقیانوس آرام در پی پدیده ال‌نینو

شنیده شدن صدای چند انفجار در پایتخت عربستان

هشدار زرد هواشناسی برای ۲۵ استان؛ رگبار و رعدوبرق در راه است

جذب ۴ هزار گروه پرستاری جدید در سازمان تامین اجتماعی

شهادت مامور پلیس در حمله تروریستی در شهرستان مهرستان سیستان و بلوچستان

کشتی‌ فرنگی زیر ۲۳ سال جهان؛ مهمدی نخستین طلایی ایران

اطلاعات تکمیلی از حمله پهپادی به یک لنج در آب‌های هرمزگان

بخشی ازمطالبات پیمانکاران نفتی امروز پرداخت می‌شود

۳ فیلم جدید اکران شدند؛ لیلا حاتمی، فروتن و شهاب حسینی در سینماها

شیوه‌نامه شناسایی و گروه‌بندی اقتصادی خانوارها تصویب و منتشر شد

تبلیغ
خـبر فوری:

اصابت پهپاد ناشناس به یک فروند لنج در محدوده شهرستان سیریک/ سه نفر زخمی شدند

آگهی:
عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

بپرس!

رادیو صبح ساحل

استریم زنده

صفحه رادیو