22

مهر

1405

آمار مطالعه شما
  • در این صفحه ۰ ثانیه
  • مجموع مطالعه ۰ ثانیه
مهمان
img

سیاسی

21 شهریور 1405 10:58 131 بازدید 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، وزیر امور خارجه ایران گفت: در حال کار بر روی رفع موانع عضویت ایران در بانک توسعه نوین بریکس هستیم.

سیدعباس عراقچی روز شنبه در حاشیه دیدارهای دوجانبه رئیس‌جمهور با همتایان خود در محل اقامت وی در دهلی نو با تاکید بر اهمیت برگزاری اجلاس رهبران بریکس و رایزنی‌ها در این چارچوب گفت: روز جمعه شورای تجاری بریکس تشکیل شد و جلسه‌ای در این چهارچوب برگزار شد که سخنرانی‌های خوبی در آنجا توسط آقای پوتین و مودی انجام شد همجنین آقای پزشکیان در رابطه با ارزهای محلی و ملی صحبت کردند که خیلی مورد توجه قرار گرفت.

وی افزود: همچنین در کنار برگزاری اجلاس، دیدارهای دوجانبه طی دیروز و امروز انجام شد که دیدار با نخست وزیر هند دیدار بسیار خوبی بود. به علاوه امروز آقای پزشکیان با نخست وزیر اتیوپی و نخست وزیر مالزی دیدار کردند .

عراقچی گفت جمهوری اسلامی ایران روابط خوبی با مجموعه کشورهای اسلامی و منطقه دارد و این روابط رو به جلوست.

وی در رابطه با موانع بر سر راه عضویت ایران در بانک توسعه نوین بریکس ضمن تایید این موانع اظهار کرد: برخی کشورها مانع هستند که البته در حال رایزنی برای تسهیل و رفع این موانع هستیم.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
تبلیغ تبلیغ
خـبر فوری:

صدای انفجار در بندرخمیر مربوط به عملیات معدنی شرکت سیمان است

آگهی:
عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

بپرس!

رادیو صبح ساحل

استریم زنده

صفحه رادیو