15

مهر

1405

آمار مطالعه شما
  • در این صفحه ۰ ثانیه
  • مجموع مطالعه ۰ ثانیه
مهمان
img

سلامت

30 شهریور 1405 09:31 113 بازدید 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل، رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هشدار داد که تاکنون هیچ واکسن آنفلوآنزای معتبری در نظام سلامت توزیع نشده و افراد نباید به واکسن‌های خارج از شبکه رسمی اعتماد کنند تا اسیر سودجویی نشوند.

حسین کرمانپور در شبکه مجازی ایکس نوشت: هنوز هیچ واکسن آنفلوانزآی معتبری در نظام سلامت ایران توزیع نشده است. واکسن‌های خارج از شبکه رسمی، از نظر اصالت و زنجیره سرد قابل اطمینان نیستند و برخی نیز بر اساس تصاویر دریافتی،مربوط به فرمولاسیون نیمکره جنوبی‌اند، نه ما! اسیر قاچاقچی و سودجو نشویم.

بب

محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روز ۲۶ شهریور ۱۴۰۵ از ورود تدریجی واکسن آنفلوآنزا به نظام بهداشتی کشور از اواخر شهریور خبر داد و گفت: واکسن مورد نیاز امسال از کشورهای چین و روسیه تامین شده و سالمندان و گروه‌های پرخطر در اولویت تزریق قرار دارند.

وزیر بهداشت در حاشیه مراسم پنجاه و یکمین سالروز تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی که در هتل المپیک تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره واکسن آنفلوآنزا اظهار کرد: واکسن آنفلوآنزا از در گذشته از شرکت‌های اروپایی تامین می‌شد که به دلایلی آنها همکاری لازم را نداشتند؛ اما جایگزین آن را از کشورهای چین و روسیه تهیه کردیم که از آخر شهریور ماه وارد سیستم بهداشتی کشور خواهد شد و با اولویت سالمندان و گروه‌های پرخطر، تزریق می‌شود. سفارش واکسن آنفلوآنزا انجام شده و از آخر شهریور ماه به تدریج وارد سیستم می‌شود.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
تبلیغ تبلیغ
خـبر فوری:

اطلاعیه کالابرگ مهر ۱۴۰۵؛ مبلغ جدید اضافه نشد

آگهی:
عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

گام یار - راه برو و درآمد کسب کن !
بپرس!

رادیو صبح ساحل

استریم زنده

صفحه رادیو