18

مهر

1405

آمار مطالعه شما
  • در این صفحه ۰ ثانیه
  • مجموع مطالعه ۰ ثانیه
مهمان
img

سرویس بین الملل

01 مهر 1405 18:27 109 بازدید 0 کامنت

به گزارش صبح ساحل به نقل از مهر ، مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا امروز چهارشنبه در تلاشی بیهوده و تبلیغاتی به منظور کاهش قیمت نفت در سخنانی بر خلاف منابع رسانه ای مرتبط، ادعا کرد: مسیر جنوبی تنگه هرمز باز است. ایران بر این باور است که دموکرات‌ ها در انتخابات (میان دوره ای کنگره) پیروز خواهند شد و ترامپ قادر نخواهد بود علیه تهران اقدامی انجام دهد.

وزیر خارجه آمریکا که می کوشد شکست این کشور در تجاوز غیرقانونی به ایران را با فراکنی واقعیت ها جبران کند، مدعی شد: نیروهای نیابتی ایران در منطقه، امنیت و حاکمیت کشورها را تهدید می‌کنند! ما همواره بر اساس منافع ملی خود عمل خواهیم کرد و نظم بین‌المللی را بر منافع خود مقدم نخواهیم شمرد! در خصوص ضرورت باز نگه داشتن تنگه‌ ها و مصون ماندن آن‌ ها از حملات، اجماعی میان کشورهای حوزه خلیج فارس وجود دارد.

وی بدون اشاره به ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای ایران ادعا کرد: اجماعی وجود دارد مبنی بر اینکه نباید به ایران اجازه داد به سلاح هسته‌ای دست یابد.

مارکو روبیو، سپس ادعا کرد: کشورهای بسیاری تحت تأثیر نیروهای نیابتی ایران قرار دارند و نباید اجازه داد که حوثی‌ ها (ارتش و مبارزان یمنی) کنترل منطقه را به دست گیرند.

وی سپس افزود: روسیه و اوکراین برای برقراری آتش‌ بسی محدود که شامل غلات و انرژی شود، ابراز تمایل کرده‌اند. جنگ اوکراین نه در میدان نبرد، بلکه از طریق راه‌ حلی مبتنی بر مذاکره پایان خواهد یافت. دستیابی به آتش‌بسی محدود میان روسیه و اوکراین آسان نخواهد بود و ما آمادگی داریم نقشی سازنده ای را در این مسیر ایفا کنیم.

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
تبلیغ

سهمیه سوخت مالکان خودروهای فرسوده قطع نمی‌شود

آرین سلیمی و ابوالفضل زندی در پاریس به مدال طلا رسیدند

جیش‌الظلم مسئولیت حمله به سیستان‌وبلوچستان را بر عهده گرفت

مردی در پی اختلافات خانوادگی، خواهر خود را با ضربات چاقو کشت

خلبان فلای‌دبی ارتباط خود با ایران را رد کرد

فول کونگ‌فو الف قهرمان مسابقات کونگ‌فو هرمزگان شد

کسب عناوین چهارم و پنجم بانوان دوومیدانی‌ در مسابقات کشور

اعزام دو تیم هفت‌سنگ و گانیه به هند

تعطیلی احتمالی مدارس بر اساس شرایط هر منطقه تعیین می‌شود

فعالیت ترکیبی مدارس؛ آموزش حضوری و غیرحضوری در تمامی مقاطع تحصیلی

جزئیات درگیری خونین در دیشموک؛ ۳ کشته در درگیری مسلحانه ، احتمال افزایش شمار کشته‌شدگان

پرسپولیس 3 - 1 نفت آبادان ؛ پرسپولیس به یک قدمی صدر رسید

شهادت معاون اجتماعی فراجا در انفجار تله بمب‌گذاری‌شده در زاهدان

بلاتکلیفی خانواده‌ها در انتظار تصمیم استانداری هرمزگان؛ مدارس حضوری هستند یا غیرحضوری؟

اعزام نخستین گروه از کاروان پاراآسیایی ایران به ناگویا

تبلیغ
خـبر فوری:

اعلام فهرست پایگاه‌های انتخاب رشته کنکور سراسری در هرمزگان

آگهی:
عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

گام یار - راه برو و درآمد کسب کن !
بپرس!

رادیو صبح ساحل

استریم زنده

صفحه رادیو