21

مهر

1405

آمار مطالعه شما
  • در این صفحه ۰ ثانیه
  • مجموع مطالعه ۰ ثانیه
مهمان
img

ورزشی

11 مهر 1405 09:24 84 بازدید 0 کامنت

از سال ۱۴۰۰ تاکنون، بوکس هرمزگان با سرپرستی اداره شده و در این مدت خبری از تعیین تکلیف مدیریت این هیئت و برگزاری مجمع انتخاباتی به شکل مطلوب منتشر نشده است. استمرار چنین شرایطی، پرسش‌های جدی درباره آینده این رشته در استان ایجاد کرده است.

سرپرستی یک هیئت، برای عبور از یک دوره انتقالی است، نه این که سال‌ها جای مدیریت دائمی را بگیرد. استمرار این وضعیت می‌تواند برنامه‌ریزی بلندمدت، توسعه استعدادیابی، سازماندهی مسابقات، حمایت از مربیان و مهم‌تر از همه،

مسیر رشد قهرمانان را با چالش مواجه کند.

بوکس هرمزگان در حالی با چنین شرایطی دست‌وپنجه نرم می‌کند که استان از ظرفیت قابل توجهی در میان جوانان و ورزشکاران برخوردار است؛ اما نبود ثبات مدیریتی، این ظرفیت را به جای سکوی پرتاب، در وضعیت انتظار قرار داده است.

آنچه این وضعیت را حساس‌تر می‌کند، موضوع درخواست‌های پی‌درپی اداره کل ورزش و جوانان هرمزگان برای تعیین تکلیف وضعیت مدیریتی هیئت بوکس عنوان شده است. با وجود این پیگیری‌ها، به گفته مسئولان استانی، مجمع انتخابات ریاست این هیئت برگزار نشده و بوکس هرمزگان همچنان در شرایط بلاتکلیفی قرار دارد.

در این میان، نقش فدراسیون بوکس نیز قابل توجه است. اگر یک هیئت استانی برای سال‌ها بدون رئیس منتخب باقی بماند، طبیعی است که این پرسش مطرح شود که چرا روند برگزاری مجمع به سرانجام نمی‌رسد و چه مانعی بر سر راه تعیین تکلیف مدیریت بوکس هرمزگان وجود دارد؟

مسئله فقط یک صندلی مدیریتی نیست؛ پای آینده ورزشکارانی در میان است که برای رسیدن به تیم‌های ملی، لیگ‌های کشوری و سکوهای قهرمانی تلاش می‌کنند.

وقتی یک رشته سال‌ها درگیر بلاتکلیفی مدیریتی باشد، نخستین آسیب متوجه برنامه‌های توسعه‌ای آن خواهد شد. استعدادهایی که می‌توانند در آینده بخشی از تیم‌های ملی باشند، مربیانی که نیازمند حمایت و برنامه‌ریزی هستند و باشگاه‌هایی که به دنبال توسعه فعالیت خود هستند، همگی به یک ساختار مدیریتی باثبات نیاز دارند.

بوکس هرمزگان امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تصمیم است؛ تصمیمی که باید به این بلاتکلیفی چندساله پایان دهد.

ادامه این وضعیت نه به سود ورزش هرمزگان است و نه کمکی به توسعه بوکس استان می‌کند. اگر قرار است بوکس هرمزگان از شرایط فعلی خارج شود، باید هرچه سریع‌تر مسیر قانونی برگزاری مجمع انتخابات و تعیین تکلیف مدیریت هیئت مشخص شود و فدراسیون بوکس در این زمینه باید پاسخگو باشد.

سال‌ها سرپرستی برای یک هیئت ورزشی، زنگ خطری جدی است.

بوکس هرمزگان برای بازگشت به جایگاه شایسته خود در کشور، پیش از هر چیز به ثبات مدیریتی، برنامه مشخص و حمایت واقعی نیاز دارد. اکنون توپ در زمین متولیان این رشته است؛ باید دید فدراسیون بوکس و مسئولان ورزش هرمزگان چه زمانی به این بلاتکلیفی پایان خواهند داد و اجازه می‌دهند بوکس استان از سایه سرپرستی خارج شود.

روزنامه صبح ساحل

به این مطلب امتیاز دهید:

هنوز امتیازی ثبت نشده است؛ اولین نفر باشید!
دیدگاه ها (0)
img
تبلیغ تبلیغ
خـبر فوری:

صدای انفجار در بندرخمیر مربوط به عملیات معدنی شرکت سیمان است

آگهی:
عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

عکس بده و الگو بگیر ، خیاطی آنلاین

بپرس!

رادیو صبح ساحل

استریم زنده

صفحه رادیو