مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز استان هرمزگان مطرح کرد

لزوم استفاده از ظرفیت صنایع در توسعه فضاهای آموزشی استان هرمزگان/ در امر مدرسه‌سازی در استان هرمزگان ۵۰ درصد رشد داشته‌ایم



مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان گفت: در دی‌ماه سال 98 سیل در مناطقی اتفاق افتاد که آن مناطق پیک مدارس تخریبی و غیراستاندارد ما بود.

به گزارش صبح ساحل، نشست ویدیو کنفرانس دکتر رخشانی‌مهر، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور اصحاب رسانه استان هرمزگان در دفترمدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان برگزار شد. مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان در این نشست ضمن تشکر از حمایت‌ و عنایتی که دکتر رخشانی‌مهر در دوران ریاست به استان هرمزگان داشتند اذعان کرد:  رشد بسیار خوبی که در اعتبارات ملی صورت گرفته‌است، بیانگر توجه ویژه سازمان نوسازی مدارس به استان هرمزگان است.

وی در ادامه به تبیین عملکرد این سازمان در سال 98 و در استان هرمزگان پرداخت و گفت: ما در سال 98 سال بسیار پرکاری داشتیم و از لحاظ تعداد کلاس‌ها رشد بسیار خوبی نسبت به سال‌های گذشته داشتیم. در حوزه پروژه‌های ناتمام، تلاش کردیم پروژه‌هایی که سال‌ها عملیات اجرایی آن‌ها متوقف شده‌بود را دوباره اجرایی کنیم و در حوزه مشارکت‌های مردمی، ابتکار ویژه‌ای را با هدایت و توجه استاندار هرمزگان، آغاز کرده‌ایم.  در همین راستا بحث استفاده از ظرفیت صنایع در قالب مسئولیت‌های اجتماعی آن‌ها در سطح استان هرمزگان را در سال 98 شروع کردیم و 5 پروژه را با تعهد 37 میلیارد تومان به بهره‌برداری رساندیم.

هاشمی با بیان این‌که هم اکنون 8 پروژه را با مشارکت صنایع استان در حال اجرا داریم و 6  پروژه بزرگ هم در مرحله انعقاد توافق‌نامه قرار دارد اظهار کرد:  من فکر می‌کنم استفاده از ظرفیت صنایع در توسعه فضاهای آموزشی استان هرمزگان،می‌تواند  نقطه عطفی در حوزه مشارکت‌های مردمی اداره کل نوسازی مدارس استان باشد.

هاشمی ادامه داد: سهم استان هرمزگان از100 میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز هنرستان‌ها، 3 میلیارد تومان و از 90 میلیارد تومان اعتبار برای استانداردسازی سیستم‌های سرمایشی 7 و نیم میلیارد تومان بوده‌است. 

وی با اشاره به درگیری استان هرمزگان با سیل در دی‌ماه سال 98 گفت: با همت خیرین و صنایع استان هرمزگان بخشی از تعمیرات جزئی مدارس انجام و بخشی از تجهیزات مدارس تامین شد. تلاش کردیم که مدارس مناطق سیل‌زده در کم‌ترین زمان ممکن بهره‌برداری شوند و دانش‌آموزان بتوانند از کلاس درس استفاده کنند.

هاشمی در خصوص مناطق سیل‌زده استان افزود: در دی‌ماه سال 98 سیل در مناطقی اتفاق افتاد که آن مناطق پیک مدارس تخریبی و غیراستاندارد ما بود؛ همین موضوع باعث شد خسارات قابل‌توجه سیل در این مناطق تشدید شود. البته بعد از سیل دی‌ماه اخیر ما دو تفاهم‌نامه را با بانک کشاورزی استان امضا کردیم که بانک کشاورزی در احداث دو فضای آموزشی در مناطق سیل‌زده با ما مشارکت کرد.

وی هم‌چنین به تشریح  اهداف و برنامه‌های سازمان در سال 99 پرداخت و گفت:  ما در برنامه‌های سال 99 را با حمایت معاون محترم، بحث مناطق سیل‌زده را در دستور کار خود قرار داده‌ایم و طبق این برنامه‌ریزی، 170 کلاس درس را برای مناطق سیل‌زده هدف‌گذاری کرده‌ایم که بخش قابل توجهی از این مدارس را در مهرماه بهره‌برداری خواهیم کرد. البته ما هدف‌گذاری خود را برای تحویل 600 کلاس درس در سال 99 در استان هرمزگان قرار دادیم که چیزی حدود 50 درصد رشد نسبت به سال 98 داشته‌است.

وی در پایان گفت: امیدواریم در سال 99 جهش قابل‌ملاحظه‌ای در توسعه فضاهای آموزشی استان هرمزگان داشته باشیم.

برای این مطلب تا کنون نظری ثبت نشده‌ است.
0 / 200
  • نظر شما پس از بررسی و تایید منتشر خواهد شد.
  • لطفا از بکاربردن الفاظ رکیک، توهین و تهمت به اشخاص حقیقی و حقوقی خودداری کنید.

آخرین خبرها